lafantynka
Fanka BB :)
Laski a czy Wam po zastrzykach w brzuchol tez robią się takie zgrubienia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm to mam nadzieje ze cholerstwo nie wrociNo właśnie ja już dwa razy miałam pimafucin i pimafucort. Ulga przy tych globulkach jest niemal natychmiastowa. Dostałam jedno opakowanie pimafucinu i tam jest 6 globulek, więc 6 dniowa kuracja i było spoko, całe 3 dni od zakończenia.
Dzisiaj się posmarowałam pimafucortem ale to jest tylko wspomaganie, właściwe działanie mają globulki, przynajmniej na mnie. Ech.
Ja robilam z szyszek modrzewiowych na klej na goraco do oblozonego organza styropianu pracochlonne ale ja lubie i choinke tyz zrobilamJa wlasnie taki robilam na swieta i zbieralam mech i to drutem wiazalam, ale to strasznie pracochlonne
Po prolutexie. I bolą.Laski a czy Wam po zastrzykach w brzuchol tez robią się takie zgrubienia?
@Ela86 na takie informacje czekalysmy [emoji173][emoji173][emoji173][emoji123][emoji123][emoji256][emoji256]Dziewczyny melduje się 11 dpt blastki beta 444,1 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Hell yeah!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
To doskonałe rozumiem Twój stres, bo ja mieszkam w Irlandii a lecze sie w Krakowie w Macierzystwie więc też trzeba wszystko organizować z lotami często na ostatnią cheile, do tej pory korzystałam z urlopu, a w listopadzie niestety out sick muszę być i wiem że moja szefowa nie będzie zadowolona, a jak pomyślę o kolejnych ewentualnych stymulacjach i częstych lotach do pl to też mam mega stresa. Zwolnić mnie nie zwołania za częste chorobowe, ale szefowa może być nie miła a tego mi nie trzeba przy obecnym stresie.mieszkam w Szwajcarii a lecze sie w Wawie w invicta
Mi nie, tylko czasami miałam siniaki. Musisz zawsze pamiętać, aby starać się kłuć się w inne miejsce. Ja mam duże brzuch to nie było problemuLaski a czy Wam po zastrzykach w brzuchol tez robią się takie zgrubienia?
Trzeba się chyba kąpać w jogurcie.Hmm to mam nadzieje ze cholerstwo nie wroci