reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja pitole! w Polsce niezle Ci lekarze dlugo przyjmuja, u nas wizyte po 17 dostac to juz cud [emoji44]
Jak sie placi to sie nalezy;) kurde no niei kazdy ma mozliwosc urywac sie z roboty co drugi dzien, wiec musza to miec na uwadze. Na nfz na pewno by tak nie bylo, a tak to kliniki do ok 21 pracuja z tego co obserwuje.

Co ty chcysz, przeciez dzisiaj bylam tylko 9h - zrobilam to co zazwyczaj w 12 huehue i polecialam na speedzie zeby sie ogarnac i dojechac do kliniki:D po drodze jak wybiegalam z roboty to nawet zdazylam jeszcze kolano rozpitolic i regal.na magazynie :p no i gacie do kompletu tez.dziurawe;)
Asia Ty chociaż w czasie stymulacji byś mogła zejść na jeden etat! Wykończysz się babo - a przy okazji nas :)

Dziewczyny czy któras umawiała się ostatnio do Lewandowskiego?dzwonie od poniedziałku i babka mówi proszę zadzwonić we wtorek o 10 ....dzwonie o tej i babka pvrzekierowywuje do następnej ta bierze numer telefonu i mówi,ze oddzwoni jeszcze tego same dnia,może jutro albo w tygodniu bo musza skontaktować się z lekarzem , a potem ze mna wywiad zrobić hmmm tez tak długo czekalyście ? Dodam, ze nie mam jeszcze umówionego spotkania

Yhy recepta bylaby na clexan ale to ty decydujesz co kupisz tylko ze ja biore 60 i tylko takie recepty moge zalatwic ale ty mozesz podawac sobie mniej z ampulki ;)

Dziekuje bardzo Gosiu kochana, wiesz co moze ja lepiej zostane przy tym moim bo ja mam 40 a i tak te zastrzyki troche mi kulawo ida, z trzesacymi rekami ;) wiec chyba bym sie stresowala odmierzaniem ale naprawde dziekuje Ci bardzo za chec pomocy kochana [emoji173]️

reklama
Do góry