reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja pitole! w Polsce niezle Ci lekarze dlugo przyjmuja, u nas wizyte po 17 dostac to juz cud [emoji44]
Jak sie placi to sie nalezy;) kurde no niei kazdy ma mozliwosc urywac sie z roboty co drugi dzien, wiec musza to miec na uwadze. Na nfz na pewno by tak nie bylo, a tak to kliniki do ok 21 pracuja z tego co obserwuje.

Co ty chcysz, przeciez dzisiaj bylam tylko 9h - zrobilam to co zazwyczaj w 12 huehue i polecialam na speedzie zeby sie ogarnac i dojechac do kliniki:D po drodze jak wybiegalam z roboty to nawet zdazylam jeszcze kolano rozpitolic i regal.na magazynie :p no i gacie do kompletu tez.dziurawe;)
Asia Ty chociaż w czasie stymulacji byś mogła zejść na jeden etat! Wykończysz się babo - a przy okazji nas :)

Dziewczyny czy któras umawiała się ostatnio do Lewandowskiego?dzwonie od poniedziałku i babka mówi proszę zadzwonić we wtorek o 10 ....dzwonie o tej i babka pvrzekierowywuje do następnej ta bierze numer telefonu i mówi,ze oddzwoni jeszcze tego same dnia,może jutro albo w tygodniu bo musza skontaktować się z lekarzem , a potem ze mna wywiad zrobić hmmm tez tak długo czekalyście ? Dodam, ze nie mam jeszcze umówionego spotkania

Yhy recepta bylaby na clexan ale to ty decydujesz co kupisz tylko ze ja biore 60 i tylko takie recepty moge zalatwic ale ty mozesz podawac sobie mniej z ampulki ;)

Dziekuje bardzo Gosiu kochana, wiesz co moze ja lepiej zostane przy tym moim bo ja mam 40 a i tak te zastrzyki troche mi kulawo ida, z trzesacymi rekami ;) wiec chyba bym sie stresowala odmierzaniem ale naprawde dziekuje Ci bardzo za chec pomocy kochana [emoji173]️

reklama
Do góry