reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Myślicie, że to od progesteronu? Albo innego leku? Ja biore tylko progesteron i encorton a biegunki mam codziennie rano...

Dziewczyny a tak w ogóle czy któras bierze ta mała dawkę aspiryny codziennie?
Ja biorę luteine i estrofem i tak samo. Codziennie rano biegunka..

reklama
Nie mam zacmienia ciazowego, przynajmniej nic o tym nie wiem. Przy kazdym transferze ktory mialam progesteron mial byc niski po tyg od transferu w wysokosciaxh pomiedzy 10-20, ponizsza wypowiedz tez o tym swiadczy. Przynajmniej tak to ja rozumiem

Załączniki

• 2C20765D-783F-49FE-B101-C6DD753AFF73.png
    2C20765D-783F-49FE-B101-C6DD753AFF73.png
    138 KB · Wyświetleń: 113
Przy takim estradiolu to musza byc same zlote, najpiekniejsze! Nie ma innej opcji!!!

Eeeeee.... czy mi sie wydaje czy u kogos tu sie ciazowe rozkojarzenie wlaczylo? Chyba do punkcji progesteron ma byc niziutko, a to transferu dlatego leki sie bierze wvzesniej.zeby organizm wysycic i zeby sie okno otworzylo. Ja wiem ze dlugoo siedze ww robocie i zmeczona jestem, ale chyba kurka dobrze mysle i @lama70 miala piekny prog jak na transfer.

Justin mam nadzieje ze to nie to! Moze skonsultuj to tez z kims innym, badania zrob koniecznie, mam nadzieje ze to falszywy alarm!

Ło no to cie ladnie podsumowal huehue :p Ja kiedys.mojemu wypisalam litanie wlasnie po transferze, zeby w razie W wiedzial co i jak, w sumie to tez troche dla mnie bylo bo nie sposob spamietac - zaparlo mu dech, musial sie chlopina ogarnac dluzsza chwile.
Teraz.juz troche wiecej czai bo mu musze przed wizytami robic szkolenia :D
A juz się wystraszyłem ze coś nie tak.
Tak to progesteron w dniu transferu na naturalnym cyklu. Poprzedzając crio 5 dni przed brałam prolutex i lutinus3 3*1.
Jutro 3dpt i weryfikacja progesteronu

Miejmy nadzieje, ze wszystko się wyjaśni i to jednak nie to... ja tez dziś cały dzień śpię, źle się czuje nie wiem co jest grane. Może te anomalia pogodowe tak na nas działają? Nie stresuj się, przesyłam Ci z Dziewczynkami moc dobrych wibracji i czekamy na info o wynikach :*
Kurde ja bez ciąży ostatnio jak wracam z roboty to padam na twarz i tylko bym spala :(
Więc pogoda musi mieć jakiś wpływ :p

Moja trzecia stymulacja. Ale druga była tak beznadziejna (2 komórki, 1 się zapłodniła), że dramat. Teraz mam jechać na wyższych dawkach po 150 gonalu i 150 menopuru
@Kurcia ja uważam że w Twoim przypadku powinny być większe dawki... no nie mi to oceniać ale ja bez waszej dziadoskiej enmendy miałam 150 zwiększone zaraz na 220

Oo super to sloneczkuj sie i zbieraj sily na reszte ciazy :) u nas narazie zlota jesien, ta pogoda taka zmienna a tylko jakies 250 km miedzy nami. My tez w tym roku jedynie na desce na pare dni bylismy poczatkiem marca bo wiedzielismy, ze reszta roku moze byc ciezka.tez juz kredyt mamy ale jesli by caly proces potrwal dluzej niz do konca lsitopda to moga znowu cos chciec z banku :/ wiec musze pracowac... obijaj sie ile mozesz ;)
Dziękuję kochana x

reklama
Do góry