reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Co ty chcysz, przeciez dzisiaj bylam tylko 9h - zrobilam to co zazwyczaj w 12 huehue i polecialam na speedzie zeby sie ogarnac i dojechac do kliniki:D po drodze jak wybiegalam z roboty to nawet zdazylam jeszcze kolano rozpitolic i regal.na magazynie :p no i gacie do kompletu tez.dziurawe;)
nie pitol o gaciach ino dawaj co z jajami!

reklama
Co ty chcysz, przeciez dzisiaj bylam tylko 9h - zrobilam to co zazwyczaj w 12 huehue i polecialam na speedzie zeby sie ogarnac i dojechac do kliniki:D po drodze jak wybiegalam z roboty to nawet zdazylam jeszcze kolano rozpitolic i regal.na magazynie :p no i gacie do kompletu tez.dziurawe;)
Hahah wariatka nasza kochana!!! ;) ;) [emoji173][emoji173]

nie pitol o gaciach ino dawaj co z jajami!
No to teego - w koncu cos rosnie, ale nierowno, male itp. Estradiol cos kolo 950, wiec szalu nie ma, w prawym kilka wiekszych ale wlasnie.nierowne, w lewym jeden "normalny" a reszta to jakas sieczka. Punkcja w poniedzialek. Po takiej dlugiej stymulacji to ja szczerze watpie ze cokolwiek uda sie zebrac i ze cos sie bedzie nadawalo. Doktorra w siodmym niebie ze ruszylo, ponoc po nocach nie mogla spac. Ale ja z radosciami poczekam do tej punkcji i zobacze czy w ogole bedzie co hodowac.

Jak sie placi to sie nalezy;) kurde no niei kazdy ma mozliwosc urywac sie z roboty co drugi dzien, wiec musza to miec na uwadze. Na nfz na pewno by tak nie bylo, a tak to kliniki do ok 21 pracuja z tego co obserwuje.

u nas leja na to czy placisz czy nie! ciezko aby miec termin u lekarza po 17 niezaleznie czy na ubezpieczenie czy nie!

No to teego - w koncu cos rosnie, ale nierowno, male itp. Estradiol cos kolo 950, wiec szalu nie ma, w prawym kilka wiekszych ale wlasnie.nierowne, w lewym jeden "normalny" a reszta to jakas sieczka. Punkcja w poniedzialek. Po takiej dlugiej stymulacji to ja szczerze watpie ze cokolwiek uda sie zebrac i ze cos sie bedzie nadawalo. Doktorra w siodmym niebie ze ruszylo, ponoc po nocach nie mogla spac. Ale ja z radosciami poczekam do tej punkcji i zobacze czy w ogole bedzie co hodowac.
jak już ustaliłyśmy nie czeba dużo potrzebne nam piękne 2 jaja więc trzymam za nie kciuka :)

Asienko to dobrze, ze chociaz cos ruszylo! Skoro lekarka sie cieszy to moze cos w tym jest. Ale dobre masz nastawienie z dystansem. Trzymam dalej mocno, zeby jednak hodowla mogla ruszyc [emoji110][emoji110] Przynajmniej jak punkcja w poniedziek to sie na jajecznice w kafejce zalapiesz bo w sobote chyba nieczynne ;)

Asiu najważniejsze że ruszyło... oby wystarczyło to co nazbieralas... Czas pokaże ;)
A ja dalej nie puszczam[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] [emoji173][emoji173]

reklama
K@$$#@ dziewczyny a ja jutro na ta punkcje pojadę, chyba, ze śliwą, guzem i w siniakach [emoji35][emoji35]
Schodzilam na dół po koszulę na jutro i tak zawalilam w drzwi, że mam na pół czoła już guza, nad zębami i na nosie czerwone jak cholera, cipka zabolała, a kolano całe zdarte :(
Nigdy nie sądziłam że rzeczy martwe mają taką moc :( :(

Do góry