reklama
annemarie
Fanka BB :)
Dziewczynki mam do oddania wizytę u Dr Pasnika w Łodzi na 3 Października na 14.40. Dajcie mi znać jeśli by któraś potrzebowała.
Felia??? czy juz ma?
annemarie
ja np.cześć dziewczyny czy któraś z Was robi in vitro z komórką dawczyni?
motylek24
U mnie dowiem się jutro. Niestety mam bóle brzucha i znowu delikatne plamienie. Wytrzymałam, nie leciałam do lekarza. Idę jutro na zaplanowaną wizytę. Zobaczymy co przyniesie los.Dziękuję motylku. A jak u Ciebie?
a kiedy wypada Ci transfer? ja zrobilam wszystkie badania prawie, ale zaczne wszystko w listopadzie i mam nadzieje ze transfer najpozniej w grudniu.Teraz mam stymulacje na wlasnych, ale to nestety na granicy cudu ze sie udaja np.
Dzieki za pamiec. Juz mam na 1 pazdziernika dzieki @AkatomboFelia??? czy juz ma?
Jestem juz w klince, krew pobrana na bete i prog. Wszedzie jednak czytam, ze nie ma absolutnych szans przy glutach i krwawieniu. Takze, jestem tylko po potwierdzenie tego stanu i sprawdzenie, czy sie wszystko dobrze oczyscilo. Potrzebuje tez oslone antybiotykowa aby infekcja sie nie wdala.
annemarie
Mialam w zeszlym tygodniu, ja niestety do Pragi jezdze. Na polskich klinikach z KD sie niestety nie znam.ale jest tu jeszcze pare dziewczyn, odewa sie pewnoa kiedy wypada Ci transfer? ja zrobilam wszystkie badania prawie, ale zaczne wszystko w listopadzie i mam nadzieje ze transfer najpozniej w grudniu.Teraz mam stymulacje na wlasnych, ale to nestety na granicy cudu ze sie uda
@annemarie Gratulacje kochana, to napewno nie jest po Otrivelle 3mam kciuki.
Ostatnia edycja:
Never give up
Hej, ja po wizycie
Jajek trochę naniosłam, pytanie czy będą konkretne i dobre? - lekarz stwierdził, że ubijanka na 10 sztk powinna być.
Estriadiol wskoczył sporo w górę po gonalu - 2422 pg/ml
Punkcja w czwartek - i tu mam problem
Punkcja wstępnie miała być środa lub piątek, wyszło, że w czw. Na ten dzień mamy w pracy zaplanowane ważne spotkanie kadry kierowniczej z dyrekcją na które bardzo chciałam jechać i już mam wyrzuty sumienia, że mnie nie będzie i Pani dyrektor będzie miała do mnie pretensje
Może głupia jestem ale ja to człowiek pracy fair play jestem
Jajek trochę naniosłam, pytanie czy będą konkretne i dobre? - lekarz stwierdził, że ubijanka na 10 sztk powinna być.
Estriadiol wskoczył sporo w górę po gonalu - 2422 pg/ml
Punkcja w czwartek - i tu mam problem
Punkcja wstępnie miała być środa lub piątek, wyszło, że w czw. Na ten dzień mamy w pracy zaplanowane ważne spotkanie kadry kierowniczej z dyrekcją na które bardzo chciałam jechać i już mam wyrzuty sumienia, że mnie nie będzie i Pani dyrektor będzie miała do mnie pretensje
Może głupia jestem ale ja to człowiek pracy fair play jestem
reklama
Podziel się: