reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czekam jutro na telefon i decyzję lekarza. Wtedy będę pisać do Paśnika i umówię się na wizytę do kliniki. Może uda mi się na piątek wcisnąć nie chcę czekać bo chcę ustalić plan działania.
No i to jest prawidłowe podejście... Gosia A wy mieliście 3 zarodki??? Ja myślałam, że 4 :(
Zrób histero niech zobaczą co w środku, albo laparoskopie, tylko po niej będziesz musiała dłużej odczekać z transferem :/
Jednak może warto chwilę poczekać...
Gosia a miałaś te wszystkie dodatki tylu embrioglue, AH?

reklama
Dziewczynki u mnie też dobrze.
Jest [emoji176] yes...!
Kropek ładnie umiejscowiony wszystko wygląda ładnie.. Taaak się cieszę!

Przypomnę wam, że to ostatni z moich 6 zarodków, leniuszek 6 dniowy. Transfer numer 4, szczęśliwy dosłownie rzutem na taśmę. Jedyny na naturalnym cyklu bo się uparlam.
8dpt test sikany +
9dpt test sikany +
10dpt krwawienie, dość silne
12dpt beta 333
14dpt beta 963
32dpt serduszko bije, wymiary na 6tydz 5 dzień ciąży.

Aaaaa........! Ciszę się i oczywiście obaw ciąg dalszy.

A Wam wszystkim gratuluję tych pięknych poniedziałkowych wiadomości. [emoji173]️
Sol baaaaardzo się cieszę i gratuluję:)

reklama
Dziewczynki mam do oddania wizytę u Dr Pasnika w Łodzi na 3 Października na 14.40. Dajcie mi znać jeśli by któraś potrzebowała.

Do góry