lafantynka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana są sprawy ważne i ważniejsze, zebranie będzie jeszcze nie jedno... a jak zajdziesz w ciążę to Cie nie będzie ponad rok i tyle zebrań Cie minie ;D dadzą radę bez Ciebie!Hej, ja po wizycie
Jajek trochę naniosłam, pytanie czy będą konkretne i dobre? - lekarz stwierdził, że ubijanka na 10 sztk powinna być.
Estriadiol wskoczył sporo w górę po gonalu - 2422 pg/ml
Punkcja w czwartek - i tu mam problem
Punkcja wstępnie miała być środa lub piątek, wyszło, że w czw. Na ten dzień mamy w pracy zaplanowane ważne spotkanie kadry kierowniczej z dyrekcją na które bardzo chciałam jechać i już mam wyrzuty sumienia, że mnie nie będzie i Pani dyrektor będzie miała do mnie pretensje
Może głupia jestem ale ja to człowiek pracy fair play jestem
Powodzenia[emoji110][emoji110] musi zostać
Wiem, ale człowiek głupi i ma wyrzuty sumienia - mój M od razu po wyjściu powiedział to samo...Kochana są sprawy ważne i ważniejsze, zebranie będzie jeszcze nie jedno... a jak zajdziesz w ciążę to Cie nie będzie ponad rok i tyle zebrań Cie minie ;D dadzą radę bez Ciebie!
@Agonia777 już jest z Paśnikiem w kontakcie emailowychAgonia nie szuka terminu u Pasnika?
Ja bym powiedziała, że bardzo dobry wynikCześć dziewczyny dopiero wróciłam z pracy i mogę się do Was odezwać. Dzwoniłam do kliniki co z moimi zarodkami (przypomnę miałam zapladniac 17 komórek, ostatnio po zaplodnieniu 6 był tylko jeden zarodek 4BB) i wygląda to nastepujaco zamrożone w:
3 dobie - 1 zarodek
5 dobie - 2BB i 2BB
6 dobie - 3BC, 4CB, 4BB
Pytałam się Pani embriolog to powiedziała żeby nie patrzeć, że np jest 2, bo on sobie u mnie podrosnie, gorsze są te z C. Co mi o tym powiecie?
pięknie gratkiDzisiejsza beta 167.21