reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki u mnie też dobrze.
Jest [emoji176] yes...!
Kropek ładnie umiejscowiony wszystko wygląda ładnie.. Taaak się cieszę!

Przypomnę wam, że to ostatni z moich 6 zarodków, leniuszek 6 dniowy. Transfer numer 4, szczęśliwy dosłownie rzutem na taśmę. Jedyny na naturalnym cyklu bo się uparlam.
8dpt test sikany +
9dpt test sikany +
10dpt krwawienie, dość silne
12dpt beta 333
14dpt beta 963
32dpt serduszko bije, wymiary na 6tydz 5 dzień ciąży.

Aaaaa........! Ciszę się i oczywiście obaw ciąg dalszy.

A Wam wszystkim gratuluję tych pięknych poniedziałkowych wiadomości. [emoji173]️
Świetne wiadomości !!! Zycze nudnych i spokojnych 8 miesięcy [emoji173]️ mówiłam ze to ten LENISZEK i pokazał jaki z niego waleczny silacz!!! Super! [emoji7] [emoji8]

reklama
Cześć dziewczyny dopiero wróciłam z pracy i mogę się do Was odezwać. Dzwoniłam do kliniki co z moimi zarodkami (przypomnę miałam zapladniac 17 komórek, ostatnio po zaplodnieniu 6 był tylko jeden zarodek 4BB) i wygląda to nastepujaco zamrożone w:
3 dobie - 1 zarodek
5 dobie - 2BB i 2BB
6 dobie - 3BC, 4CB, 4BB
Pytałam się Pani embriolog to powiedziała żeby nie patrzeć, że np jest 2, bo on sobie u mnie podrosnie, gorsze są te z C. Co mi o tym powiecie?
Nie wiem co ci powiedziec, bo tak naprawde w tej 5 i 6 dobie musza byc blaski i blastki wychodzace z otoczki. Nie wiemy ile maja blastomerow? W sumie to czarna magia z tymi cyferkami, nie wiem jak to rozszyfrowac. BC to oznaczenie jako ( dobrze rokujace i slabiej). Serio:baffled:

Cześć dziewczyny dopiero wróciłam z pracy i mogę się do Was odezwać. Dzwoniłam do kliniki co z moimi zarodkami (przypomnę miałam zapladniac 17 komórek, ostatnio po zaplodnieniu 6 był tylko jeden zarodek 4BB) i wygląda to nastepujaco zamrożone w:
3 dobie - 1 zarodek
5 dobie - 2BB i 2BB
6 dobie - 3BC, 4CB, 4BB
Pytałam się Pani embriolog to powiedziała żeby nie patrzeć, że np jest 2, bo on sobie u mnie podrosnie, gorsze są te z C. Co mi o tym powiecie?
Hmm moje zarodki 4bc, i 4bb wygladaja dzis tak, maja 9 miesięcy i maja sie świetnie [emoji7] [emoji5] [emoji6]
IMG_20180917_094038.jpg

Załączniki

• IMG_20180917_094038.jpg
    IMG_20180917_094038.jpg
    108,5 KB · Wyświetleń: 457
3 dobie - 1 zarodek
5 dobie - 2BB i 2BB
6 dobie - 3BC, 4CB, 4BB
Link do: In vitro. Klasyfikacja blastocyst

Tu jest troche to po ludzku opisane

reklama
Do góry