reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Agonia777 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za piękna bete - aby kruszynki pokazały już mamie że się zadomowily [emoji173][emoji173]
@annemarie nie wiem czy robisz dziś w końcu bete, ale jeśli dziś się odwazysz to [emoji110][emoji110][emoji110] zaciśnięte
@@dżoasia [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za koszyk jaj :* [emoji7][emoji173][emoji173][emoji177]
@Felia całym [emoji173] z Tobą, aby okazało się że kolejny forumowy cud trwa :*
@Szczescie1986 Ty się pochwal jaki ustaliłas plan działania z pomocą @annemarie
@Kurcia kiedy wizyta????
Miłego dnia dla wszystkich :) ;) :)

reklama
No właśnie, a ja mam robić we wtorek badania z beta i mam taką samą obawę. Ale lekarz lubi mieć trzy wyniki.

Tylko ze ja juz nie jestem w klinice gdzie robia weryfikacje, wczesniej tez latalam na prg i estradiol. Bety na szczescie nie robili . A ze Ovitrelle trzyma 10-12 dni i falszuje wyniki to nie widze na razie sensu ❤️powodzenia we wtorek.

@Agonia777 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za piękna bete - aby kruszynki pokazały już mamie że się zadomowily [emoji173][emoji173]
@annemarie nie wiem czy robisz dziś w końcu bete, ale jeśli dziś się odwazysz to [emoji110][emoji110][emoji110] zaciśnięte
@@dżoasia [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za koszyk jaj :* [emoji7][emoji173][emoji173][emoji177]
@Kurcia kiedy wizyta????
Annemarie podsunęła pomysł na suoer klinikę która jest tuż pod moim nosem teraz umawiam się na spotkanko;)

wspaniale! najwazniejsze ze jest plan bo wtedy wszystko sie kreci! ja mialam ostatni transfer w listopadzie i teraz jak juz sie cos zaczelo dziac to jestem podjarana na maxa [emoji12]

@annemarie, wiem ze nic nie mowisz, nie lubisz betowac!!! No ale ile nas bedziesz trzymac w niepewnosci ??? [emoji848]
Asia , ja nie z tych ktore lubia sobie fundowac to psychiczne harakiri , poczekam az bedzie jasne na 100% na razie moze byc „wszystko i nic”

@Kurcia kiedy wizyta????
Ojeeej ja wizyte mam dopiero na poczatku pazdziernika... od srody jade z gonapeptylem...

@Agonia777 najmocniejsze kciuki!!

@dżoasia Ty juz tam wiesz co ja Ci zycze dzis ;)

Załączniki

• eggbasket.jpg
    eggbasket.jpg
    98,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry