reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny,
@Agonia777 pięknej i wysokiej bety. [emoji110][emoji110][emoji110]
@lama70 za szczęśliwy transfer, oby zaowocował nudną i spokojną ciążą. [emoji110][emoji110][emoji110]
@Felia bardzo bym chciała, żeby Twoja historia zakończyła się szczęśliwie. Trzymam mocno kciuki Kochana i jestem sercem razem z Tobą. [emoji173]️
@dżoasia niech te jajca się w końcu rozhulają! Bez jaj. ;) [emoji173]️

Mam dzisiaj wizytę u gina i jak zwykle się stresuję, czy z maleństwami wszystko dobrze. Bebzol nie pozostawia złudzeń, że rosną tam jak na drożdżach dwa brzdące, jednak nutka mini histerii zawsze się wkrada.
Miłego dnia i samych dobrych wieści. :*
Powodzenia kciuki mocno zacisniete za same dobre wiadomosci i wydarzenia [emoji256][emoji256][emoji179][emoji179][emoji110][emoji110][emoji110]
A pozostalym dziewczynom milego dnia [emoji16][emoji16]

Asia , ja nie z tych ktore lubia sobie fundowac to psychiczne harakiri , poczekam az bedzie jasne na 100% na razie moze byc „wszystko i nic”

moj plan tez taki mial byc bo po dwoch poronieniach w 5 tygodniu dla mnie beta nic nie mowi!! Ale mysle ze bede musiala sprawdzic aby w razie "w" zmieniac dawki lekow lub isc na wolne, chyba tylko dlatego ale glownie to chodzi o progesteron!

@Agonia777 kochana mocne kciukasy✊✊✊ja też dzisiaj upuściłam trochę krwi , teraz czekam na wyniki , na szczęście u mnie obyło się bez długiej kolejki
@Felia myślami jestem z Tobą. .. niech zdarzy się cud ❤❤
@lama70 ✊✊✊za szczęśliwy transfer
Wszystkim wam życzę miłego dnia :-) :)

Powodzenia dziewczynki! Duzo sie dzieje :)

U mnie zmiana warty, ja siedze w domu przez 3 tygodnie a moj emek poszedl do pracy dzis pierwszy dzien bo siedzial na bezrobotnym od listopada!
Nic nie chce mowic ale taki uklad nawet mi pasuje [emoji6]

@Agonia777 kochana mocne kciukasy✊✊✊ja też dzisiaj upuściłam trochę krwi , teraz czekam na wyniki , na szczęście u mnie obyło się bez długiej kolejki
@Felia myślami jestem z Tobą. .. niech zdarzy się cud ❤❤
@lama70 ✊✊✊za szczęśliwy transfer
Wszystkim wam życzę miłego dnia :-) :)
W takim razie mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊✊✊✊ będziemy razem czekały. A jakieś objawy masz?

reklama
Do góry