reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Agonia777 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za piękna bete - aby kruszynki pokazały już mamie że się zadomowily [emoji173][emoji173]
@annemarie nie wiem czy robisz dziś w końcu bete, ale jeśli dziś się odwazysz to [emoji110][emoji110][emoji110] zaciśnięte
@@dżoasia [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za koszyk jaj :* [emoji7][emoji173][emoji173][emoji177]
@Felia całym [emoji173] z Tobą, aby okazało się że kolejny forumowy cud trwa :*
@Szczescie1986 Ty się pochwal jaki ustaliłas plan działania z pomocą @annemarie
@Kurcia kiedy wizyta????
Miłego dnia dla wszystkich :) ;) :)

reklama
No właśnie, a ja mam robić we wtorek badania z beta i mam taką samą obawę. Ale lekarz lubi mieć trzy wyniki.

Tylko ze ja juz nie jestem w klinice gdzie robia weryfikacje, wczesniej tez latalam na prg i estradiol. Bety na szczescie nie robili . A ze Ovitrelle trzyma 10-12 dni i falszuje wyniki to nie widze na razie sensu ❤️powodzenia we wtorek.

@Agonia777 [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za piękna bete - aby kruszynki pokazały już mamie że się zadomowily [emoji173][emoji173]
@annemarie nie wiem czy robisz dziś w końcu bete, ale jeśli dziś się odwazysz to [emoji110][emoji110][emoji110] zaciśnięte
@@dżoasia [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za koszyk jaj :* [emoji7][emoji173][emoji173][emoji177]
@Kurcia kiedy wizyta????
Annemarie podsunęła pomysł na suoer klinikę która jest tuż pod moim nosem teraz umawiam się na spotkanko;)

wspaniale! najwazniejsze ze jest plan bo wtedy wszystko sie kreci! ja mialam ostatni transfer w listopadzie i teraz jak juz sie cos zaczelo dziac to jestem podjarana na maxa [emoji12]

@annemarie, wiem ze nic nie mowisz, nie lubisz betowac!!! No ale ile nas bedziesz trzymac w niepewnosci ??? [emoji848]
Asia , ja nie z tych ktore lubia sobie fundowac to psychiczne harakiri , poczekam az bedzie jasne na 100% na razie moze byc „wszystko i nic”

@Kurcia kiedy wizyta????
Ojeeej ja wizyte mam dopiero na poczatku pazdziernika... od srody jade z gonapeptylem...

@Agonia777 najmocniejsze kciuki!!

@dżoasia Ty juz tam wiesz co ja Ci zycze dzis ;)

Załączniki

• eggbasket.jpg
    eggbasket.jpg
    98,9 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry