reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana ja tez zaufałam i dupa wyszła z tego
Mam plan dzięki naszej ann

ja tez wierzyłam,ale widocznie jego złote rady na mnie nie podziałały
Mam plan dzięki annemarie i szybko będę dzialac już jutro
Niech wam opowie , ja ryje ze smiechu do teraz. Szczescie bedzie rowerem jezdzic na konsultacje:D:D:D

Swoja droga przeczytalas pierdylion opinii?

Niech wam opowie , ja ryje ze smiechu do teraz. Szczescie bedzie rowerem jezdzic na konsultacje:D:D:D

Swoja droga przeczytalas pierdylion opinii?
Oj kochana ja cały dzień czytałam i chyba swojego namówiłam :)
A do kliniki mam rzut beretem... matko boska jak dobrze ,ze was tutaj mam bo dalej siedzialabym z palcem w dup... żałuje jedynie ,ze nie jestem z wami od początku swoje drogi ........

Tak, jadę, ruszam ... w południe mam pobranie krwi, więc wizyta w porze obiadowej ;)
Myślałam że może masz wolne, bo martwię się chyba bardziej o te Twoje jajca niż swoje :p
Nie mam wolnego, o urlopie mogę sobie pomarzyć, nie ma szans, bo by musieli chyba firmę zamknąć, ostro szkolę połowę nowego zespołu, ale jest ciężko bo albo (nikomu nie ubliżając) przychodzą debile albo niechluje. Na szczęście jest jakiś ruch w rekrutacji, może wybierze się z tego kilka ziarenek. Kurde tylko ja nie wiem jak będzie po ewentualnym transferze - żeby mi gitary tylko nie zawracali bo się będę niepotrzebnie stresować, że mnie nie ma. A wolne muszę sobie zostawić na śr lub pt, jutro korzystam z tego że dr przyjmuje do późna.

@dżoasia się stymuluje a @annemarie potransferowo zachodzi w ciaze
ja się PRÓBUJĘ stymulować :/ ale ujowo to idzie.
@anett96 a u ciebie jakkk???

Oj kochana ja cały dzień czytałam i chyba swojego namówiłam :)
A do kliniki mam rzut beretem... matko boska jak dobrze ,ze was tutaj mam bo dalej siedzialabym z palcem w dup... żałuje jedynie ,ze nie jestem z wami od początku swoje drogi ........
„Zycie w Tobie znowu slychac” ciesze sie ze cos sie ruszylo, wiesz czego sie boje... czy oni u was nie robia tylko konsultacji?szukam i szukam i nie moge nic znalezc. Trzymam kciuki za dobre wiadomosci. Jak nie wypali to masz zawsze klinike w Pl. ❤️

Hej . Jestem 5 dpt. Dziś mój mózg zaczyna płakać mi figle . Mam tak dziwne skoki napięcia. Innych objawów chyba nie mam ,piesze chyba bo zaczynam świrowac. Jejku jak dotrwać do dnia testu.
Ja miałam transfer we środę i tez zaczynam się mega spinać, wiec witam w klubie :) mnie lekarz nie mówił nic o magnezie, nospie czy relanium i teraz się oczywiście zastanawiam ze może powinnam była brać...

reklama
„Zycie w Tobie znowu slychac” ciesze sie ze cos sie ruszylo, wiesz czego sie boje... czy oni u was nie robia tylko konsultacji?szukam i szukam i nie moge nic znalezc. Trzymam kciuki za dobre wiadomosci. Jak nie wypali to masz zawsze klinike w Pl. ❤️[/
Tego tez się obawiam bo jak weszłam na google to jest jedno małe biuro i raczej tylko konsultacja ,ale jak trzeba to będziemy rzucać kotwice ,aż tam daleko .... w bardzo dziwnym miejscu maja oddział w wieżowcach parlamentu hmmm może Tuska spotkam

Do góry