Never give up
Fanka BB :)
Hahahha [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahha [emoji23]
@lama70Jadę na transfer ostatni mrozaczek ostatnia szansa. Mam nadzieje ze zostanie ze mną na 9 miesięcy.
Kochana zrobiłam i jedna krecha nie ma co się łudzić odstawiłam leki oprócz encortonu którego dziś wzięłam tylko 5mg@Szczescie1986 robisz dzisiaj choćby sikacza czy odstawiłaś już leki?
Witajcie dziewczyny ;-)
Kurcia ja z gonapeptylem od 15.09 ( długi prot.) ale wizytę mam 27.09 z wynikami prog.i estra.
Dżoasia życzę wspaniałych jajeczek ;-)
Lama 70 napewno zostanie myśli pozytywne i będzie mały piękny cud ;-)
kochane reszcie gratki za cudne betki ,tym co pod górke głowado góry i się nie poddawać !!!!!!! kochane miłego dnia .......trzymam łapki
Cześć Dziewczyny,
@Agonia777 pięknej i wysokiej bety.
@lama70 za szczęśliwy transfer, oby zaowocował nudną i spokojną ciążą.
@Felia bardzo bym chciała, żeby Twoja historia zakończyła się szczęśliwie. Trzymam mocno kciuki Kochana i jestem sercem razem z Tobą.
@dżoasia niech te jajca się w końcu rozhulają! Bez jaj.
Mam dzisiaj wizytę u gina i jak zwykle się stresuję, czy z maleństwami wszystko dobrze. Bebzol nie pozostawia złudzeń, że rosną tam jak na drożdżach dwa brzdące, jednak nutka mini histerii zawsze się wkrada.
Miłego dnia i samych dobrych wieści. :*