reklama
NataliaNNN
Fanka BB :)
A na co jest ten lek? Co on daje?Ja biorę jedna tabletkę. Na szczęście tym razem zaczęłam w czwartek i od czwartku mam zwolnienie i dzisiaj kończę. Jutro idę normalnie do pracy.
sssurykatka
Marta, każda z nas zadaje sobie tu takie pytanie... ja staram się żyć normalnie i zapomniec o tym, ze jestem po transferze. Wynajduję sobie różne zajęcia, umawiam spotkania itp. Oczywiście takie mało obciążajace. Jeszcze nigdy nie poszłam na zwolnienie po transferze bo bym ocipiała siedząc w domu. Zajmij czymś głowę, dasz radę. Już jiedługo możesz betowaćHej . Jestem 5 dpt. Dziś mój mózg zaczyna płakać mi figle . Mam tak dziwne skoki napięcia. Innych objawów chyba nie mam ,piesze chyba bo zaczynam świrowac. Jejku jak dotrwać do dnia testu.
NataliaNNN
A to Twój pierwszy transfer? Ile zarodków miałaś podanych?Hej . Jestem 5 dpt. Dziś mój mózg zaczyna płakać mi figle . Mam tak dziwne skoki napięcia. Innych objawów chyba nie mam ,piesze chyba bo zaczynam świrowac. Jejku jak dotrwać do dnia testu.
adansonia
Ja mialam na poczatku dosc specyficznego lekarza maz sie smieje ze jak bym go zapytala czy mofe sobie setke vodki na dobry sen brac to by powiedzial mozesz mozesz -Relanium działa na mięśnie miękkie. Ja ogólnie spokojniejsza też się nie czuje, ale śpię w dzień, co mi się rzadko zdarza. Czasami kręci mi się w głowie. Ale raczej nie polecam długiego brania, bo to psychotrop. Mi lekarz wyraźnie powiedział maksymalnie 4 dni
Marta, każda z nas zadaje sobie tu takie pytanie... ja staram się żyć normalnie i zapomniec o tym, ze jestem po transferze. Wynajduję sobie różne zajęcia, umawiam spotkania itp. Oczywiście takie mało obciążajace. Jeszcze nigdy nie poszłam na zwolnienie po transferze bo bym ocipiała siedząc w domu. Zajmij czymś głowę, dasz radę. Już jiedługo możesz betować
Nie wiem skąd jesteś ale w Katowicach jest dr Marta Paliga ktora przynajmniej wśród staraczek które ja spotkałam ( głównie z woj śląskiego) jest niekwestionowana legenda.Tylko ze gdzie dziewczyny ?
Gdzie mam iść? Ja już nie wiem gdzie uderzyć ?
Każda z pacjentek z przeróżnymi problemami koniec końców zostaje mama.
Kiedyś trafiłam na nią na zastępstwie za moja lekarke i w 20 minut wizyty skierowała moje leczenie na zupełnie nowe tory i wniosła do niego więcej niż dotychczasowy lekarz przez rok.
Sama mam do niej wizytę niedlugo, na termin trochę się czeka ale podobno naprawdę warto.
Możesz poczytać opinie na necie.
reklama
Hej ja też jestem w 5 dpt[emoji4] jedziemy na tym samym wózku. Chyba nie ma się co doszukiwać objawów chociaż ciężko, wiem.Hej . Jestem 5 dpt. Dziś mój mózg zaczyna płakać mi figle . Mam tak dziwne skoki napięcia. Innych objawów chyba nie mam ,piesze chyba bo zaczynam świrowac. Jejku jak dotrwać do dnia testu.
Podziel się: