reklama
Justin87
Fanka BB :)
A czemu masz leżeć?Ja niestety mam leżeć praktycznie cały czas aż do środy więc ciężko czymś się zająć. To mój pierwszy transfer i miałam podane 3 zarodki.oszaleje do badan
Niezapominajka2018
Niby mamy się zrelaksować i nie spinaćA na co jest ten lek? Co on daje?
Margit2018
Novum Warszawa.Tylko ze gdzie dziewczyny ?
Gdzie mam iść? Ja już nie wiem gdzie uderzyć ?
Takie zalecenie lekarki że niby tak mam większe szanse na ciążę. Właśnie była u mnie pielegniarka pisała mi progesteron w zastrzyku i pobrała krew. A ja dalej leżę i myślę. Podobno w Polsce podawane są 2 zarodki tu od razu 3.może się uda mam taką nadzieję.
sssurykatka
W Polsce max 2. I nie zalecaja leżenia, argumentują to ukrwieniem macicy. Co kraj to obyczaj.Takie zalecenie lekarki że niby tak mam większe szanse na ciążę. Właśnie była u mnie pielegniarka pisała mi progesteron w zastrzyku i pobrała krew. A ja dalej leżę i myślę. Podobno w Polsce podawane są 2 zarodki tu od razu 3.może się uda mam taką nadzieję.
Niezapominajka2018
Ja miałam transfer w czwartek o 15:20 więc wzięłam zwolnienie od czwartku a w piątek pół dnia przespałam, nie wiem chyba musiałam odreagować, ale poprzednim razem poszłam od razu do pracy.Marta, każda z nas zadaje sobie tu takie pytanie... ja staram się żyć normalnie i zapomniec o tym, ze jestem po transferze. Wynajduję sobie różne zajęcia, umawiam spotkania itp. Oczywiście takie mało obciążajace. Jeszcze nigdy nie poszłam na zwolnienie po transferze bo bym ocipiała siedząc w domu. Zajmij czymś głowę, dasz radę. Już jiedługo możesz betować
Ostatnia edycja:
Napewno łatwiej było by mi wytrzymać gdybym mogła w miarę normalnie funkcjonować bo leżąc jednak mało co mogę robić więc trudno zająć mózg. No ale będę twarda do środy już niedaleko. Oby się udało to mogę tak leżeć i następne miesiace.
reklama
Niezapominajka2018
O matko, dlaczego aż 3 zarodki, tak chcieliście?Ja niestety mam leżeć praktycznie cały czas aż do środy więc ciężko czymś się zająć. To mój pierwszy transfer i miałam podane 3 zarodki.oszaleje do badan
Podziel się: