reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A wiesz co wrozka naopowiadala mojej rodzince? Np ze ktos z bliskiej rodziny bedzie mial swoj wlasny biznes, zycie ulozone, znajdzie szczesie u boku drobnej blondynki, bedzie mial z nia dziecko. Jak wyszlo? Coz, biznesu nie bylo, kobieta byla ale inna, dziecka nie bylo, zycie bylo jedna wielka katastrofa a na koncu pogrzeb byl. Tak wiec, nie wiem dziewczyny, ale wrozka to nie wyrocznia. Nie warto kierowac sie tym co ona powie, bo nie kazda jezeli mozna faktycznie mowic o darze, taki posiada i nie zawsze to co ona widzi, to wersja ostateczna.
Wiem kochana ja staram się niw myśleć o tym tylko o tym ze jestem w ciazy bez objawów i ze ta 7 jest nasza

Kochana a Ty miałaś blastke czy trzydniówka? Pytam się z egoistycznych pobudek gdyż moja beta wyszła mizerna.

Jak jest pęcherzyk to super! Podobno te wartości nie maja znaczenia tylko przyrost ważny a u Ciebie rusyzla.
Kochane dodaje kolejną bete
31dpt (wyżej są poprzednie ) wynik 3512 . Rosnie caly czas ale malo . Co o tym sądzicie . Jutro ide do lekarza

O mnie wróżka powiedziała, że będę miała syna, w ogóle nie zauważyła, że mam już córkę. Teraz czekam na bliźniaki. Tak więc luuuz. Nie nastawiaj się, bo sobie wmówisz, jest coś takiego jak autosugestia.
Matko mysle ,ze ja jestem skłonna na ta autosugestie
Mi dużo nie trzeba gadac , łykam jak pelikan
Ale teraz skupiam się na tym ze jestem w ciazy i skoro lekarz powiedział ,ze jest pieknie mysi być i do tego reka Pasnika
Nic niw dzieje się bez przyczyny

Przepraszam ze sie ostatnio mniej udzielam. Czytam Was codziennie. Jestem na biezaco.
Jakos wena mi uleciala.
Nawet checi do brania cukierkow i sluzu slimaka nie mam. Biore raz na czas jak mi sie przypomni...
Kurczaczku Ty nasz... olej w takim razie cukierki (prócz antyków) a później będziesz działała z pełną parą... :)
Czasami i takie podejście pozwala na spełnienie marzeń :*

dziewczyny łapki zaciśnięte ;) aby dzień był szczęśliwy :D
Ja dzisiaj poszłam wkoncu do pracy :p dziś 4dzien od transferu i martwię się ze nie mam żadnych objawów i znowu będzie dupa
@Szczescie1986 pamiętaj Kochana, że na tym etapie objawów jeszcze ciążowych nie ma... a jeśli już są to raczej od progesteronu .... :)
Więc pracuj, zajmuj głowę i niedługo zanim się obejrzysz ruszysz na bete :)

@Margit2018 - mocna kawa z rana lub seksik i życie jest pikne - trza żartować co by nie zwariować :p
aaaaa i dużooo wody trza pić:tak: bo wtedy co chwilę do kibelka latam i nie mam czasu myśleć o głupich rzeczach :rofl: bo skupiam się by zdążyć do WC - co by się nie zeszczać :p
Kurcze @Agniecha1508 a mi ta woda to jakoś nigdy nie wchodzi :rolleyes2:
wrrrr :p :D

reklama
My juz po wizycie. Beta niby jak na blizniaki, ale pecherzyk narazie widoczny tylko jeden. Doktor powiedzial, ze mimo iz to 14 dpt to jeszcze dosc wczesnie i moze teoretycznie sie jeszcze cos pojawic. Pecherzyk na wlasciwym miejscu. Dostalam dodatkowy prog, w sobote kolejne badanie beta ii prog i 17.09 wizyta.
Wiec teraz niezle obstawiona chyba jestem. Lutinus rano 2, wieczorem 2. Dodatkowo Progesteron 200 zamiast 100 jak dotychczas, doustnie po 3*1. No i estradiol dalej i kwas foliowy, czyli pregna plus.
Moj M jednak mnie namawia na bete i w srode, aby wrazie czego interweniowac.
@Felia wszystko się może zdarzyć..... Czekamy z niecierpliwością :)

Do góry