Owszem, albo chroniczny niedobor progesteronu przez przewekly stres w kombinacji z pcos i ogolnie problemami natury hormonalnej. Tak mi to lekarz tlumaczyl obok wersji genetycznej.Felia,
jak zarodek byl genetycznie chory to moglas brac tony progesteronu by ci nie pomoglo.
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Wiem kochana ja staram się niw myśleć o tym tylko o tym ze jestem w ciazy bez objawów i ze ta 7 jest naszaA wiesz co wrozka naopowiadala mojej rodzince? Np ze ktos z bliskiej rodziny bedzie mial swoj wlasny biznes, zycie ulozone, znajdzie szczesie u boku drobnej blondynki, bedzie mial z nia dziecko. Jak wyszlo? Coz, biznesu nie bylo, kobieta byla ale inna, dziecka nie bylo, zycie bylo jedna wielka katastrofa a na koncu pogrzeb byl. Tak wiec, nie wiem dziewczyny, ale wrozka to nie wyrocznia. Nie warto kierowac sie tym co ona powie, bo nie kazda jezeli mozna faktycznie mowic o darze, taki posiada i nie zawsze to co ona widzi, to wersja ostateczna.
Kochane dodaje kolejną beteKochana a Ty miałaś blastke czy trzydniówka? Pytam się z egoistycznych pobudek gdyż moja beta wyszła mizerna.
Jak jest pęcherzyk to super! Podobno te wartości nie maja znaczenia tylko przyrost ważny a u Ciebie rusyzla.
31dpt (wyżej są poprzednie ) wynik 3512 . Rosnie caly czas ale malo . Co o tym sądzicie . Jutro ide do lekarza
Szczescie1986
Matko mysle ,ze ja jestem skłonna na ta autosugestieO mnie wróżka powiedziała, że będę miała syna, w ogóle nie zauważyła, że mam już córkę. Teraz czekam na bliźniaki. Tak więc luuuz. Nie nastawiaj się, bo sobie wmówisz, jest coś takiego jak autosugestia.
Mi dużo nie trzeba gadac , łykam jak pelikan
Ale teraz skupiam się na tym ze jestem w ciazy i skoro lekarz powiedział ,ze jest pieknie mysi być i do tego reka Pasnika
Nic niw dzieje się bez przyczyny
Never give up
Kurczaczku Ty nasz... olej w takim razie cukierki (prócz antyków) a później będziesz działała z pełną parą...Przepraszam ze sie ostatnio mniej udzielam. Czytam Was codziennie. Jestem na biezaco.
Jakos wena mi uleciala.
Nawet checi do brania cukierkow i sluzu slimaka nie mam. Biore raz na czas jak mi sie przypomni...
Czasami i takie podejście pozwala na spełnienie marzeń :*
annemarie
Super. Idziecie zwiedzać czy jakiś romantyczny spacer? [emoji8]
Czekam na dziewczyne ktora robi mi akupunkture, potem jade do centrum spotkac sie z kolezanka. Idziemy na dobre zarlo
Never give up
@Szczescie1986 pamiętaj Kochana, że na tym etapie objawów jeszcze ciążowych nie ma... a jeśli już są to raczej od progesteronu ....dziewczyny łapki zaciśnięte aby dzień był szczęśliwy
Ja dzisiaj poszłam wkoncu do pracy dziś 4dzien od transferu i martwię się ze nie mam żadnych objawów i znowu będzie dupa
Więc pracuj, zajmuj głowę i niedługo zanim się obejrzysz ruszysz na bete
Never give up
Kurcze @Agniecha1508 a mi ta woda to jakoś nigdy nie wchodzi@Margit2018 - mocna kawa z rana lub seksik i życie jest pikne - trza żartować co by nie zwariować
aaaaa i dużooo wody trza pić bo wtedy co chwilę do kibelka latam i nie mam czasu myśleć o głupich rzeczach bo skupiam się by zdążyć do WC - co by się nie zeszczać
wrrrr
reklama
Never give up
@Felia wszystko się może zdarzyć..... Czekamy z niecierpliwościąMy juz po wizycie. Beta niby jak na blizniaki, ale pecherzyk narazie widoczny tylko jeden. Doktor powiedzial, ze mimo iz to 14 dpt to jeszcze dosc wczesnie i moze teoretycznie sie jeszcze cos pojawic. Pecherzyk na wlasciwym miejscu. Dostalam dodatkowy prog, w sobote kolejne badanie beta ii prog i 17.09 wizyta.
Wiec teraz niezle obstawiona chyba jestem. Lutinus rano 2, wieczorem 2. Dodatkowo Progesteron 200 zamiast 100 jak dotychczas, doustnie po 3*1. No i estradiol dalej i kwas foliowy, czyli pregna plus.
Moj M jednak mnie namawia na bete i w srode, aby wrazie czego interweniowac.
Podziel się: