reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Kurcia, daj zobie czas na doła, byle nie za długo. Jak Ci się plan blizej na horyzoncie narysuje, to dostaniesz większego powera.

@Szczescie1986 siódmy będzie szczęśliwy. Te dbi do bety są straszne... a Tobie kiedyś coś drgnęło, czy zawsze 0?
Drgnęło mi ostatnim razem była beta 17 i spadła ,a teraz jestem po leczeniu immunosupresyjnym i czekam na betę do piątku

reklama
Wiem Gosiu
Nawet mi się z nia gadac już nie chce
Boże jakbym chciała aby ten transfer był szczęśliwy wtedy pokaze im jakie wróżki to kłamczuszki
Dajcie spokój kto chodzi do wróżki, przepraszam jeśli kogoś uraziłam bo jendak w desperacji poszedł. Trzeba samemu sobie wywalczyć szczęście i trzymać się zasady "in vitro się udaje tylko nie wiadomo za którym razem".

Dajcie spokój kto chodzi do wróżki, przepraszam jeśli kogoś uraziłam bo jendak w desperacji poszedł. Trzeba samemu sobie wywalczyć szczęście i trzymać się zasady "in vitro się udaje tylko nie wiadomo za którym razem".
Kochana wiem ,ze trzeba pracowac nad swoim szczęściem
Ja kiedyś byłam u wróżki jak miałam 18 lat i mi powiedziała to samo co dzisiaj kolezanka, a mam 32 lata
6 razy transfer negatywny to już nawet do tej pory coś by zaskoczyło ,a tu dupa
Kocham swojego i nie wyobrazam sobie ze mogłabym go skrzywdzić faktem takim ze pójdę na bok i zrobię te dzieciątku
Niee to nie dla mnie nawet jakbym była najbardziej zdesperowana to nie zrobię mu nigdy tego

reklama
Do góry