redferrari
Fanka BB :)
Nie wierzę ani koleżance ani wróżceNiby mówi ze nic jej nie mówiła
Dała tylko mój dzień miesiąc i rok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wierzę ani koleżance ani wróżceNiby mówi ze nic jej nie mówiła
Dała tylko mój dzień miesiąc i rok
Ja tylko wiem tyle ze nie powinnam mi tego ona przekazywać i straciłam do niej takie ciepło jak kiedyś ja darzyłamNie wierzę ani koleżance ani wróżce
Mam w sobie taka zlosc właśnie rozmawiałam z kolezanka która wie ,ze staramy się o dzidzie tylko nie wie w jaki sposob
Właśnie mi powiedziała ,ze była u wróżki która wróży z daty urodzenia i ,ze ta jej powiedziała ,ze ja ze swoim nigdy dzieci nie będę miała. Ze u mnie w głowie jest tylko dziecko i stanie się coś tak hucznego ,ze ja z nim się rozstaje i będę miaka chłopczyka ,ale nie ze swoim
No i wiecie co jak tu myśleć pozytywnie matko załamamuje się i jeszcze teraz brak objawów na ta ciaze
Nie wyglada to dobrze, niestety [emoji17] Obym się myliła.Kochane dodaje kolejną bete
31dpt (wyżej są poprzednie ) wynik 3512 . Rosnie caly czas ale malo . Co o tym sądzicie . Jutro ide do lekarza
Dziękuję za kciukasy
Ja już po transferze
Pękła mi zyla przy probie założenia wenflonu noi będę miała mega siniaka
Teraz leżę sobie pod kroplóweczką z moimi kropkami
Wiem ze to jest nie mądre co powiedziała i wogole ze cos powiedziała ... ale gdybyście ja słyszały była taka pewna ,ze ty nigdy z nim dzieci nie będziesz miałaPrzepraszam ale ja zawsze szczerze i na temat. Co Wy macie takie głupie kolezanki! Jakaś kolejna wariatk, nawet jak sobie wierzy we wróżki to niech Tobie daruje!!!!
Pęknięcie żyły?Jak już gadamy o wróżkach i innych cudach przesądach to ja”czytałam” iż pęknięcie żyły zawsze zwiastuje ciąże przy invitro. [emoji4][emoji4][emoji4]
Trzymam kciuki sąsiadka!!!!!!!!!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
o żesz Ty w mordę... no nie może tak być... mam nadzieje tylko Biedroneczko że obejdzie się bez szpitala...A mi oczywiście beta rośnie wolniutko mimo braku leków i okresu brak - jaja ) widać mój organizm bardzo lubi te wadliwe zarodki sobie przetrzymywać..
Padłam I niech tylko mi się nie spełni to zaprzestaniesz c"czytania" takich rzeczy a gdyby było inaczej @Biedroneczka83 na wróżkęA mi oczywiście beta rośnie wolniutko mimo braku leków i okresu brak - jaja ) widać mój organizm bardzo lubi te wadliwe zarodki sobie przetrzymywać..