reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam w sobie taka zlosc :mad: właśnie rozmawiałam z kolezanka która wie ,ze staramy się o dzidzie tylko nie wie w jaki sposob
Właśnie mi powiedziała ,ze była u wróżki która wróży z daty urodzenia i ,ze ta jej powiedziała ,ze ja ze swoim nigdy dzieci nie będę miała. Ze u mnie w głowie jest tylko dziecko i stanie się coś tak hucznego ,ze ja z nim się rozstaje i będę miaka chłopczyka ,ale nie ze swoim
No i wiecie co jak tu myśleć pozytywnie :( matko załamamuje się i jeszcze teraz brak objawów na ta ciaze

Przepraszam ale ja zawsze szczerze i na temat. Co Wy macie takie głupie kolezanki! Jakaś kolejna wariatk, nawet jak sobie wierzy we wróżki to niech Tobie daruje!!!!

Dziękuję za kciukasy :biggrin2:
Ja już po transferze :biggrin2:
Pękła mi zyla przy probie założenia wenflonu noi będę miała mega siniaka:o
Teraz leżę sobie pod kroplóweczką z moimi kropkami:tak:

Jak już gadamy o wróżkach i innych cudach przesądach to ja”czytałam” iż pęknięcie żyły zawsze zwiastuje ciąże przy invitro. [emoji4][emoji4][emoji4]
Trzymam kciuki sąsiadka!!!!!!!!!
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Przepraszam ale ja zawsze szczerze i na temat. Co Wy macie takie głupie kolezanki! Jakaś kolejna wariatk, nawet jak sobie wierzy we wróżki to niech Tobie daruje!!!!
Wiem ze to jest nie mądre co powiedziała i wogole ze cos powiedziała ... ale gdybyście ja słyszały była taka pewna ,ze ty nigdy z nim dzieci nie będziesz miała
Jednak coś do mózgu mi doszło
Jeszcze niedawno jakaś dziewczyna pisała o wróżce,ze siostra coś tam powiedziała i tak samo zareagowałam jak wy ,ale dziś to się już sama załamałam

reklama
A mi oczywiście beta rośnie wolniutko mimo braku leków i okresu brak - jaja ;)) widać mój organizm bardzo lubi te wadliwe zarodki sobie przetrzymywać..
Padłam:rofl::rofl::rofl: I niech tylko mi się nie spełni :rolleyes2: to zaprzestaniesz c"czytania" takich rzeczy ;)a gdyby było inaczej @Biedroneczka83 na wróżkę :tak:;):D:p
Trzymam kochana kciuki żeby samo się oczyścić i obedzie bez szpitala:(

Ostatnia edycja:
Do góry