reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko zastanawia mnie skad wróżka wie ze msm parcie na dziecko :confused:

Bo wrozka to po czesci dobra psycholozka i socjolozka :p Moze spojrzala sobie na twoja date urodzenia, wypytala ciebie jak dlugo juz jestes z mezem, wypytala troche o twoje zycie no i diagnoza byla prosta :)

Moja ex ginekolog z KrK, babszytl ktorego nikomu nie polecam za chamstwo i znieczulice, nie byla wrozka, a sugerowala zmiane partnera, aby uzyskac dziecko :)

@Kurcia, daj zobie czas na doła, byle nie za długo. Jak Ci się plan blizej na horyzoncie narysuje, to dostaniesz większego powera.

@Szczescie1986 siódmy będzie szczęśliwy. Te dbi do bety są straszne... a Tobie kiedyś coś drgnęło, czy zawsze 0?

@Megi1985@ zapomniałam o Tobie, kciuki mocno zaciśnięte, dajcie znać dziewczyny jak będzie po :)

Kochana ale ja już w trakcie długiego protokołu jestem :) a raczej antyków przed... I jakoś tak wszystko mi się odechciało

Dziekujemy za kciuki, my juz w ciazy❤️❤️

Wspaniale!!!! kciuki za Żeluśki !

Bo wrozka to po czesci dobra psycholozka i socjolozka :p Moze spojrzala sobie na twoja date urodzenia, wypytala ciebie jak dlugo juz jestes z mezem, wypytala troche o twoje zycie no i diagnoza byla prosta :)

Moja ex ginekolog z KrK, babszytl ktorego nikomu nie polecam za chamstwo i znieczulice, nie byla wrozka, a sugerowala zmiane partnera, aby uzyskac dziecko :)
No właśnie w tym wieku czyli 18 lat nie byłam z nikim a ta kolezanka co teraz była dała jej tylko moja date urodzenia i ta tak jej powiedziała
Coś w tym jest

Super Felia, bardzo się cieszę. Jak Cię to uspokoi to zrób betę, ale przyrost będzie już teraz mniejszy, żebyś się nie zdenerwowała... a niestety jeśli coś by było nie tak z betą, to na tym etapie interweniować nie ma jak... nie mamy na nic wpływu.
Interweniowac raczej w sensie zmiany progesteronu dopochowego/dostnego na Prolutex. Wsumie bardzo dobrze, ze tym razem od samego poczatku robilam progesteron, bo doktor tym razem sam zalapal i stwierdzil, ze ten spadek w ciagu dnia mu sie nie podoba i trzeba go unormowac. W grudniu ja glupia durna baba robilam tylko bete... progesteron zrobilam dopiero w 17 dpt chyba jak juz zaczynaly sie krwawienia i wszystko lecialo na leb i na szyje. Tu juz niestety nic nie pomoglo. No nic, teraz w srode zrobie jednak jeszcze weryfikacje chocby dla progesteronu. Wiec teraz oby do srody :)

No właśnie w tym wieku czyli 18 lat nie byłam z nikim a ta kolezanka co teraz była dała jej tylko moja date urodzenia i ta tak jej powiedziała
Coś w tym jest
A wiesz co wrozka naopowiadala mojej rodzince? Np ze ktos z bliskiej rodziny bedzie mial swoj wlasny biznes, zycie ulozone, znajdzie szczesie u boku drobnej blondynki, bedzie mial z nia dziecko. Jak wyszlo? Coz, biznesu nie bylo, kobieta byla ale inna, dziecka nie bylo, zycie bylo jedna wielka katastrofa a na koncu pogrzeb byl. Tak wiec, nie wiem dziewczyny, ale wrozka to nie wyrocznia. Nie warto kierowac sie tym co ona powie, bo nie kazda jezeli mozna faktycznie mowic o darze, taki posiada i nie zawsze to co ona widzi, to wersja ostateczna.

Interweniowac raczej w sensie zmiany progesteronu dopochowego/dostnego na Prolutex. Wsumie bardzo dobrze, ze tym razem od samego poczatku robilam progesteron, bo doktor tym razem sam zalapal i stwierdzil, ze ten spadek w ciagu dnia mu sie nie podoba i trzeba go unormowac. W grudniu ja glupia durna baba robilam tylko bete... progesteron zrobilam dopiero w 17 dpt chyba jak juz zaczynaly sie krwawienia i wszystko lecialo na leb i na szyje. Tu juz niestety nic nie pomoglo. No nic, teraz w srode zrobie jednak jeszcze weryfikacje chocby dla progesteronu. Wiec teraz oby do srody :)
Felia,
jak zarodek byl genetycznie chory to moglas brac tony progesteronu by ci nie pomoglo.

reklama
Coś w tym jest
O mnie wróżka powiedziała, że będę miała syna, w ogóle nie zauważyła, że mam już córkę. Teraz czekam na bliźniaki. Tak więc luuuz. Nie nastawiaj się, bo sobie wmówisz, jest coś takiego jak autosugestia.

Do góry