reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tylko zastanawia mnie skad wróżka wie ze msm parcie na dziecko :confused:

Bo wrozka to po czesci dobra psycholozka i socjolozka :p Moze spojrzala sobie na twoja date urodzenia, wypytala ciebie jak dlugo juz jestes z mezem, wypytala troche o twoje zycie no i diagnoza byla prosta :)

Moja ex ginekolog z KrK, babszytl ktorego nikomu nie polecam za chamstwo i znieczulice, nie byla wrozka, a sugerowala zmiane partnera, aby uzyskac dziecko :)

@Kurcia, daj zobie czas na doła, byle nie za długo. Jak Ci się plan blizej na horyzoncie narysuje, to dostaniesz większego powera.

@Szczescie1986 siódmy będzie szczęśliwy. Te dbi do bety są straszne... a Tobie kiedyś coś drgnęło, czy zawsze 0?

@Megi1985@ zapomniałam o Tobie, kciuki mocno zaciśnięte, dajcie znać dziewczyny jak będzie po :)

Kochana ale ja już w trakcie długiego protokołu jestem :) a raczej antyków przed... I jakoś tak wszystko mi się odechciało

Dziekujemy za kciuki, my juz w ciazy❤️❤️

Wspaniale!!!! kciuki za Żeluśki !

Bo wrozka to po czesci dobra psycholozka i socjolozka :p Moze spojrzala sobie na twoja date urodzenia, wypytala ciebie jak dlugo juz jestes z mezem, wypytala troche o twoje zycie no i diagnoza byla prosta :)

Moja ex ginekolog z KrK, babszytl ktorego nikomu nie polecam za chamstwo i znieczulice, nie byla wrozka, a sugerowala zmiane partnera, aby uzyskac dziecko :)
No właśnie w tym wieku czyli 18 lat nie byłam z nikim a ta kolezanka co teraz była dała jej tylko moja date urodzenia i ta tak jej powiedziała
Coś w tym jest

Super Felia, bardzo się cieszę. Jak Cię to uspokoi to zrób betę, ale przyrost będzie już teraz mniejszy, żebyś się nie zdenerwowała... a niestety jeśli coś by było nie tak z betą, to na tym etapie interweniować nie ma jak... nie mamy na nic wpływu.
Interweniowac raczej w sensie zmiany progesteronu dopochowego/dostnego na Prolutex. Wsumie bardzo dobrze, ze tym razem od samego poczatku robilam progesteron, bo doktor tym razem sam zalapal i stwierdzil, ze ten spadek w ciagu dnia mu sie nie podoba i trzeba go unormowac. W grudniu ja glupia durna baba robilam tylko bete... progesteron zrobilam dopiero w 17 dpt chyba jak juz zaczynaly sie krwawienia i wszystko lecialo na leb i na szyje. Tu juz niestety nic nie pomoglo. No nic, teraz w srode zrobie jednak jeszcze weryfikacje chocby dla progesteronu. Wiec teraz oby do srody :)

No właśnie w tym wieku czyli 18 lat nie byłam z nikim a ta kolezanka co teraz była dała jej tylko moja date urodzenia i ta tak jej powiedziała
Coś w tym jest
A wiesz co wrozka naopowiadala mojej rodzince? Np ze ktos z bliskiej rodziny bedzie mial swoj wlasny biznes, zycie ulozone, znajdzie szczesie u boku drobnej blondynki, bedzie mial z nia dziecko. Jak wyszlo? Coz, biznesu nie bylo, kobieta byla ale inna, dziecka nie bylo, zycie bylo jedna wielka katastrofa a na koncu pogrzeb byl. Tak wiec, nie wiem dziewczyny, ale wrozka to nie wyrocznia. Nie warto kierowac sie tym co ona powie, bo nie kazda jezeli mozna faktycznie mowic o darze, taki posiada i nie zawsze to co ona widzi, to wersja ostateczna.

Interweniowac raczej w sensie zmiany progesteronu dopochowego/dostnego na Prolutex. Wsumie bardzo dobrze, ze tym razem od samego poczatku robilam progesteron, bo doktor tym razem sam zalapal i stwierdzil, ze ten spadek w ciagu dnia mu sie nie podoba i trzeba go unormowac. W grudniu ja glupia durna baba robilam tylko bete... progesteron zrobilam dopiero w 17 dpt chyba jak juz zaczynaly sie krwawienia i wszystko lecialo na leb i na szyje. Tu juz niestety nic nie pomoglo. No nic, teraz w srode zrobie jednak jeszcze weryfikacje chocby dla progesteronu. Wiec teraz oby do srody :)
Felia,
jak zarodek byl genetycznie chory to moglas brac tony progesteronu by ci nie pomoglo.

reklama
Coś w tym jest
O mnie wróżka powiedziała, że będę miała syna, w ogóle nie zauważyła, że mam już córkę. Teraz czekam na bliźniaki. Tak więc luuuz. Nie nastawiaj się, bo sobie wmówisz, jest coś takiego jak autosugestia.

Do góry