reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Felia jak beta zacznie spadać to już żaden progesteron nie pomoże... progesteron zawsze można oznaczyć i korygować, dodatkowa beta po 3 tys to troche ryzyko bo to naturalne, że słabiej przyrasta a my wmawiamy sobie niewiadomoco... Dobrze będzie kochana, jest piękny pęcherzyk!

@Kurcia, ale długi jest dłuuuuuugi... jeszcze zdążysz się zmobilizować. Ja niby transfer zaraz po owulacji, dziś 8 dc a nadal czuję się w zawieszeniu...

reklama
O rety, ale transferowy dzień [emoji173]️
Dziewczyny, Za piękne bety za kilka dni [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ a potem dobre przyrosty i cudne widoki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

@annemarie ale gromadkę ładną wychodowali [emoji173]️ przypomnij w której klinice w Pradze jesteś.

Ktoś pytał o wpływ immunosupresji na komórki. Nie zalecana cię robić stymulacji bezpośrednio po leczeniu.

Mam w sobie taka zlosc :mad: właśnie rozmawiałam z kolezanka która wie ,ze staramy się o dzidzie tylko nie wie w jaki sposob
Właśnie mi powiedziała ,ze była u wróżki która wróży z daty urodzenia i ,ze ta jej powiedziała ,ze ja ze swoim nigdy dzieci nie będę miała. Ze u mnie w głowie jest tylko dziecko i stanie się coś tak hucznego ,ze ja z nim się rozstaje i będę miaka chłopczyka ,ale nie ze swoim
No i wiecie co jak tu myśleć pozytywnie :( matko załamamuje się i jeszcze teraz brak objawów na ta ciaze
Matko jak już wierzyć to w Boga a nie we wróżki! Z daty urodzenia hmmm ile tysięcy ludzi się w tym dniu urodziło blahahah i wszyscy się z mężami rozstana? Bzdury! Spytaj jej co jej wróżka powiedziała o niej? Czy też taki głupoty!

Nie wiem dziewczyny ,ale coraz bardziej jestem zniesmaczona ta cała sytuacja
Jak teraz nie wyjdzie to ja serio zaczne myśleć nad tym co wróżka powiedziała
Daj spokój każda jest manipulantką, która strachem i lękiem steruje nie wierz w głupoty. Mój emek jak ostatnio do niego podeszła to jej powiedział że nie da jej kasy bo ludzie to do pracy chodzą i zarabiają i niech siewezmie do robity!:p

Mam w sobie taka zlosc :mad: właśnie rozmawiałam z kolezanka która wie ,ze staramy się o dzidzie tylko nie wie w jaki sposob
Właśnie mi powiedziała ,ze była u wróżki która wróży z daty urodzenia i ,ze ta jej powiedziała ,ze ja ze swoim nigdy dzieci nie będę miała. Ze u mnie w głowie jest tylko dziecko i stanie się coś tak hucznego ,ze ja z nim się rozstaje i będę miaka chłopczyka ,ale nie ze swoim
No i wiecie co jak tu myśleć pozytywnie :( matko załamamuje się i jeszcze teraz brak objawów na ta ciaze
O matko, nie słuchaj tych głupot.

reklama
Do góry