Ja też sie obraziłam na suplementy po ostatnim nieudanym transferze... A jakie leki i protokół miałaś wcześniej?Dziewczyny tak mowie dzis do M - przed 1 procedurą zero diet , sule jakieś tam zwykłe niszowe - popala£am sobie , kawusie piłam, czasami i pizza była i kfs , nie wspominając o słodyczach - jedny slowem, zycie bylo przyjemnością ! nie udręką i ... komórki piekne i dużo ( laboratorium w klinice zaslabe) wiec zmiana na lepsza klinikę tz. laboratoria bo klinika jako tako nie.
Przy tej - diety srety, suple z górnej półki - kawa czasami , zero czegoś niedozwolone i gowno komorki zlej klasy morfologicznej. Moj gin z poza kliniki obstawia , w duzej mierze zle dobraną symulację. No nic trza obstawiać plan C czyli 3 podejście.(kurcze gdzie ja te wszystkie słomki do napoji z ikei pomieszcze)
reklama
@Agniecha1508 ale ty masz super podejście! Kurczę, same tu takie fajne babki, każda zasługuje na to swoje szczęście, a tak musimy się naszarpać z życiem, eh...no widzisz tylko , ze u Nas poza PESELEM nic lekarze nie wynaleźli i to jest najgorsze. Nasienie ok , hormony oki u mnie wszytko poza starością też oki. I tak od 5 lat slyszymy " Państwa Pesel " geny też ok - tak piszę, że nie pasują No nic tak bywa w życiu - nie wszystko można mieć Ważne , ze człowiek zdrowy ma dwie ręce, dwie nogi , widzi i słyszy
adunnnia90
Fanka BB :)
Ja po pierwszym transferze leżałam, wzielam l4. Nie sprzatalam nic kompletnie nie robiłam - transfer nieudany.Mam znowu pytanko,a mianowicie liczę na wasza szczera jak zwykle odpowiedz
W czwartek jest planowany transfer ,a przyjaciółka moja ma urodziny w piątek ... czy na moim miejscu poszlybyscie czy lepiej poleżeć te przynajmniej 4 dni ? Matko nie wiem co robic już drugi rok jej odmawiam dokładnie rok temu miałam transfer i teraz znowu wypada
Po drugim chodziłam do pracy. 2 dni po transferze Na weekend pojechaliśmy w góry, chodzilam po górskich szlakach i tranfer udany [emoji4] takze nie ma reguły. Ja na Twoim miejscu bym poszła, porozmawiasz w towarzystwie, posmiejesz sie i moze troszkę wyluzujesz [emoji4] [emoji4]
Hehe ty to jesteś udana ojjj ja nie pamietam jak sex smakuje mmmm ale mam wizytę 15 i mam nadzieje ,ze dostanę zielone światło no tak tego męża wykorzystam taka chcica a tu dupa nie wolno heheJa ostatnim razem przeszlam cala Prage , giry mi z doopy wychodzily, popilam winem i mezemi tez sie udalo.
O detale prosze nie pytac
Szczerze nie ma na to recepty czym bardziej będziesz analizowała tym gorzej postaraj się wyluzować co ma być to będzie zrobiłaś wszystko co mogłaś aby było dobrze a po transferze luzikKochana ja tyle transferów już mam są sobą to i nie wiem co już robie złe,a co dobrze ,ale uważam na siebie zawsze hmmm No tak powiedziałam sobie wcześniej ,ze 7 ma być na luzie
Sol
Dziękuję dżoasia, Ty to zawsze zaradzisz... Porozmawiam z mężem jak w końcu dziś wróci.Tina, bardzo to przykre, a;e najważniejsze, że coś się zadziało i to naturalnie. To podbudowuje. Wracaj szybciutko!
Probiotyki w ciąży dobra rzecz. Zwłaszcza przy antybiotyku, żeby się dziady nie przyplątywały.
Udanych pieszczot Koniecznie popraw z rana, bo kto rano popieprzy to ma dzień lepszy
Przykro mi z powodu Stefcia To jest bez sensu jak się człowiek nastawia, że będzie chociaz jedna próba a okazuje się, ze nawet transferu nie ma
Sol, a może tel do kliniki i ktoś mógłby Ci odebrać receptę i wykupić leki? Jak nie to dawaj ogłoszenie co ci potrzebne i będziemy robić zrzutkę Mogę Cię poratować np encortonem.
Ja teraz antyki wchłonęłam wyjątkowo bezboleśnie (odczuł to zwłaszcza mój m) Czyli gonisz mnie! Ja wczoraj ostatni tabsik łykałam
Właśnie @annemarie mi pisała, że encorton się odstawia ok 8tyg. Jeśli dobrze pójdzie to wizytę u tej babki będę miała w 7tc więc może mi ona tutaj na miejscu przepisze... Ewentualnie mój lekarz i siostra męża może wykupi i wyślę...
Sa opcje jak się okaże, że jest dobrze.
Jeszcze raz dziękuję x
Mieciu85
Jaram sie na te Prage jak na swietego Mikolaja,kocham to miasto[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Pieknie no i o to chodzi, dwie pieczenie na jednym ogniu
Betę zrobię w przyszłym tygodniu, pewnie jakoś we wtorek,środę...może to głupie,ale boję się zrobić ten test po prostu i chciałabym go odwlec ile się da,ale pewnie mąż będzie skrupulatnie pilnował daty, on akurat zawsze myśli pozytywnie. Jeszcze w dniu transferu byłam nastawiona bardzo na powodzenie, ale teraz trafiłam na zupełnie odwrotny biegun. Dziś na dokładkę zaczęły mi się wywalać pryszcze na twarzy, co zwykle dzieje się u mnie przed okresem...:/@Cer witamy Mam nadzieję, że już beta zrobiona... może zaraz doczytam
ale mam spore zaległości po dniu wczorajszym ;/
reklama
dżoasia
Kurcia, samolubnie rzecz ujmując to tak, mam nadzieję, że mnie nie dogonisz@tina35 jej tak mi przykro...
@dżoasia gonie gonie ale chyba nie dogonie
@annemarie a menele tez pakuj [emoji14]
Ale to tylko 20dni różnicy Pod koniec ciąży nie będziemy widziały różnicy w wielkości brzuchów
Podziel się: