reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak babybond jest z sonografem tak jak wizyty na nhs. Oo to fajnie, ze znalazlas cos takiego, a ile za wizyte u Ciebie chca? Ja myslalam zeby w przyszly piatek isc do babybond, ale moze jeszcze podzwonie po polskich przychodniach w okolicy bo w tej ostatniej nie bylam z lekarza zadowolona i £140. Kurcze to musisz dobrze obliczyc, a jakie leki bierzesz?
Za wizytę z usg chyba mi mówiła £120. Patrzyłam I mogę lecieć do Polski za te pieniądze no ale jestem strasznie zmęczona więc kombinuje co by tutaj zrobić.
Babka do której mam iść niby fajna i opinie ma super więc może spróbuję tylko co z tymi lekami... Encorton mi się skończy, po tym krwawieniu zaczęłam brać Crinone i mam tylko na 2 tyg...
Ahh tak jak mówiłaś, ciągle coś :)
A Ty jak się czujesz? Jak Twój pęcherz?

reklama
@Agniecha1508 przykro mi. Utul dziś pieski, mi to zawsze pomaga (mam dwóch psich synków i 1 córeczkę ;). Dobrze, że masz plan i energię do działania. Będę kibicować!

@annemarie pozytywne fluidy w stronę jajek dawczyni :) Niech kobita produkuje i niech się ladnie zapładniają :)

@Olk@24 grunt to dobry plan :)

@PaulinkaP posmaruj jakimś hascovirem czy coś. Generalnie jakby była duża idź do lekarza niech Ci wypisze Heviran. Nie jest superbezpieczny, ale dużo bardziej niebezpieczny jest szalejący wirus opryszczki. Jeśli to tylko drobna zmiana to nie panikuj i smaruj. Jak będzie się rozszerzać trzeba będzie łykać. Przerobiłam półpasiec, kiedy myślałam że jestem w ciąży...

Mam znowu pytanko,a mianowicie liczę na wasza szczera jak zwykle odpowiedz
W czwartek jest planowany transfer ,a przyjaciółka moja ma urodziny w piątek ... czy na moim miejscu poszlybyscie czy lepiej poleżeć te przynajmniej 4 dni ? Matko nie wiem co robic już drugi rok jej odmawiam :mad: dokładnie rok temu miałam transfer i teraz znowu wypada :(
Nirmalnie zyc, cieszyc sie z jej urodzin, wypic lampke czerwonego winka i nie myslec o tym co w brzuchu sie dzieje, bedziesz miala dosyc czasu zeby sie do Bety „ katowac” myslami.

Szczerze , jak zwykle:p

Stare , to wystarczy.Tak sie wlasnie zachowuja.Daja gazu na dzien dobry i bach i do widzenia. Mam namieszane w immunologii i to mocno ale najwyrazniej tym moge sterowac bo dobrze przygotowana zachodze w ciaze z KD za kazdym razem.Raz puste jajo plodowe, drugi raz prawdopodobnie bakterie zabily nam dzidziusia, ale zachodze w ciaze . Ze swoimi komorkami nie bylo takiej opcji, wiec cos jest nie tak.:oo:
To coś jest na rzeczy z waszymi zarodkami. Bardzo smutna sytuacja z poronieniem, kurcze mi zrobili in vitro przy stanie czystości II/III już się martwię.

@Agniecha1508 przykro mi. Utul dziś pieski, mi to zawsze pomaga (mam dwóch psich synków i 1 córeczkę ;). Dobrze, że masz plan i energię do działania. Będę kibicować!

@annemarie pozytywne fluidy w stronę jajek dawczyni :) Niech kobita produkuje i niech się ladnie zapładniają :)

@PaulinkaP posmaruj jakimś hascovirem czy coś. Generalnie jakby była duża idź do lekarza niech Ci wypisze Heviran. Nie jest superbezpieczny, ale dużo bardziej niebezpieczny jest szalejący wirus opryszczki. Jeśli to tylko drobna zmiana to nie panikuj i smaruj. Jak będzie się rozszerzać trzeba będzie łykać. Przerobiłam półpasiec, kiedy myślałam że jestem w ciąży...
Na blogu mamyginekolog byl ten temat poruszany.

Jest bardzo mała w kąciku ust ,jeśli by się powiększyła jakoś bardzo to wtedy pójdę do lekarza

Mam znowu pytanko,a mianowicie liczę na wasza szczera jak zwykle odpowiedz
W czwartek jest planowany transfer ,a przyjaciółka moja ma urodziny w piątek ... czy na moim miejscu poszlybyscie czy lepiej poleżeć te przynajmniej 4 dni ? Matko nie wiem co robic już drugi rok jej odmawiam :mad: dokładnie rok temu miałam transfer i teraz znowu wypada :(
Ja ci powiem osobiście ,ze ja wracając po transferze pojechałam kupić garnki potem na zakupy i l4 zawieźć wrocilam do domu zrobiłam obiad i polezalam z 3 h i potem wykapalam się i na drugi dzień nie było leżenia normalnie funkcjonowałam jak do tej pory bez lezenia ;) jak ma się udać to się uda leżenie plackiem tez nie jest dobre w w 3 dniu po transferze robiłam swoje urodzinki stałam w garach i siedziałam z dziewczynami do 3 ;) i faje paliłam i miało się udać i się udało a pierwsze dwa transfery tylko leżałam nic nie robiłam i była dupa wiec nie jest powiedziane ,ze jak będziesz leżeć to się uda lepiej funkcjonować jak funkcjonujesz tylko oczywiście bez dźwigania i trochę wolniej trzeba żyć ;)

reklama
Ja ci powiem osobiście ,ze ja wracając po transferze pojechałam kupić garnki potem na zakupy i l4 zawieźć wrocilam do domu zrobiłam obiad i polezalam z 3 h i potem wykapalam się i na drugi dzień nie było leżenia normalnie funkcjonowałam jak do tej pory bez lezenia ;) jak ma się udać to się uda leżenie plackiem tez nie jest dobre w w 3 dniu po transferze robiłam swoje urodzinki stałam w garach i siedziałam z dziewczynami do 3 ;) i faje paliłam i miało się udać i się udało a pierwsze dwa transfery tylko leżałam nic nie robiłam i była dupa wiec nie jest powiedziane ,ze jak będziesz leżeć to się uda lepiej funkcjonować jak funkcjonujesz tylko oczywiście bez dźwigania i trochę wolniej trzeba żyć ;)
Ja ostatnim razem przeszlam cala Prage , giry mi z doopy wychodzily, popilam winem i mezem;)i tez sie udalo.;)
O detale prosze nie pytac:p

Do góry