No to podobnie wizyta ja tutaj, ja tez myslalam zeby do polski za ta kase poelciec na weekend ale tak jak piszesz tez jestem zmeczona tym wszystkim i nie wiem czy to jest gra warta swieczki. Ja mam niecale 2 opakowania crinone (29 aplikatorow) bo mi zmienili na lutinus to moze chcesz? Encortonem moge cie poratowac bo mam 45 tabletek wiec moglabys mi odeslac go pozniej. Ja z Polski wysylalam leki, bo nie chcialo mi sie bawic w te zamienniki tutejsze. Pecherz lepiej dziekuje kochana, jeszcze czasami poczuje jakies lekkie pociagniecia ale juz nie ma krwi, niebo a ziemia. Powiedzialam klinice co zazywam, mojego lekarza nie bylo ale lekarka mloda w zastepstwie powiedziala, ze lepiej gdybym posiew moczu zrobila i do tego by dobrali antybiotyk, bo niby o co biore to jest ok ale ona by co innego dala, podobno nie wyrazila sie jednoznacznie na emat tegi atybiotyki. tylko na posiew moczu to do ja do londynu musialabym jechac bo kto mi tu zrobi! Wiec sie zestresowalam ale wygooglowalam i jest to bezpieczne w 1 tymestrze, niby sa jakies sladowe donoesienia, ze moze byc szkodliwe dla plodu ale to sa jakies szczatkowe opinie, tak to ogolnie to jest popularny i powszechnie stosowany lek w ciazy i nawet lekarka mi w ksiazce lekow polazala jak sie wtedy jej dopytywam wiec juz to olewam biore i nie mysle bo oglupiec mozna.