reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny kochane my po USG. Malutka waży już 390 g, serduszko, mózg, żołądek wszystko w normie. Jedyne co zaniepokoilo Panią doktor to obecność, moczu w kielicha nerkowych... Niby powiedziała że nie ma go dużo i że na razie jest to wszystko w normie, ale żeby po 28 tygodniu to sprawdzić... I już oczywiście co robi matka wariatka??? Martwi się...
Zdjęcie wstawię jak wrócę do domu bo na ten moment siedzę z mężem w szpitalu na IP spadł z drabiny i uszkodził rękę...
A to moja mała kosmitka zakrywa się rączkami [emoji7] [emoji7] [emoji7]
1535737609649.jpg

Załączniki

• 1535737609649.jpg
    1535737609649.jpg
    896,3 KB · Wyświetleń: 434
reklama
@annemarie zeby to byl Twoj ostatni transfer! Prosze zaczac pakowac manele bo niedlugo sie przenosisz na watek ciazowy! [emoji14]

@Agniecha1508 jestes super babka. Calym sercem z Toba.

Ja dostalam wczoraj @. Wiec antyki poszly w ruch.
Od dzis juz choroba morska, drazliwosc na zapachy... eh..ostatnio tez tak bylo na antykach. Byle przetrwac 21 dni

Ja ci powiem osobiście ,ze ja wracając po transferze pojechałam kupić garnki potem na zakupy i l4 zawieźć wrocilam do domu zrobiłam obiad i polezalam z 3 h i potem wykapalam się i na drugi dzień nie było leżenia normalnie funkcjonowałam jak do tej pory bez lezenia ;) jak ma się udać to się uda leżenie plackiem tez nie jest dobre w w 3 dniu po transferze robiłam swoje urodzinki stałam w garach i siedziałam z dziewczynami do 3 ;) i faje paliłam i miało się udać i się udało a pierwsze dwa transfery tylko leżałam nic nie robiłam i była dupa wiec nie jest powiedziane ,ze jak będziesz leżeć to się uda lepiej funkcjonować jak funkcjonujesz tylko oczywiście bez dźwigania i trochę wolniej trzeba żyć ;)
Kochana ja tyle transferów już mam są sobą to i nie wiem co już robie złe,a co dobrze ,ale uważam na siebie zawsze hmmm No tak powiedziałam sobie wcześniej ,ze 7 ma być na luzie

@annemarie zeby to byl Twoj ostatni transfer! Prosze zaczac pakowac manele bo niedlugo sie przenosisz na watek ciazowy! [emoji14]

Od dzis juz choroba morska, drazliwosc na zapachy... eh..ostatnio tez tak bylo na antykach. Byle przetrwac 21 dni
@Kurcia będzie DOBRZE- przyzwyczajaj się- w ciąży jak znalaz£ wprawa bedzie :p na wszelkie nielubiacze :tak:

Dziewczyny i koniec happy end
Beta 16 .
Jak się ogarnę to wrócę!
Dziekuje za wszystkie miłe słowa !
Tina, bardzo to przykre, a;e najważniejsze, że coś się zadziało i to naturalnie. To podbudowuje. Wracaj szybciutko!

Dziewczyny, czy jak ja biore ten antybiotyk Nitrofurantoin sie to cos nazywa, to mam brac probiotyk? W ciazy mozna bo nic mi tu nie powiedzieli? A jeszcze mi tak na mysl przyszlo, co prawda mowilam lekarzowi ze po in vitro I na jakich jestem lekach ale ten antybiotyk nie oslabia chyab dzialania progesteronu I estrofemu co? Przyszlo mi po prostu na mysl bo np anytkoncepcji antybiotyk moze oslabiac/niwelowac jej dzialanie I mam nadzieje, ze w tym przypadku tak nie jest.
Probiotyki w ciąży dobra rzecz. Zwłaszcza przy antybiotyku, żeby się dziady nie przyplątywały.

Dziewczynki no niestety mój Mochikanin padł - ale naprawdę mniej boli niż beta 0. No nic trza pozbierać się z posadzki i wrócić do rzeczywistości.
06.09.2018 wizyta u gina i podejmujemy decyzję co dalej. Na chwilę obecną to sobie zjem niezdrowych żelków , popije drineczkiem i zapale fajeczke. Wszystkie suple won - zostaje kwas foliowy i Mama dha premium plus , a i encorton z którego schodzę. Ciekawe za ile @ przylezie - jak bardzo mam rozwalony cykl. Może jeszcze zdążę sie poseksic.
Udanych pieszczot :D Koniecznie popraw z rana, bo kto rano popieprzy to ma dzień lepszy :D
Przykro mi z powodu Stefcia :( To jest bez sensu jak się człowiek nastawia, że będzie chociaz jedna próba a okazuje się, ze nawet transferu nie ma:growl:

Za wizytę z usg chyba mi mówiła £120. Patrzyłam I mogę lecieć do Polski za te pieniądze no ale jestem strasznie zmęczona więc kombinuje co by tutaj zrobić.
Babka do której mam iść niby fajna i opinie ma super więc może spróbuję tylko co z tymi lekami... Encorton mi się skończy, po tym krwawieniu zaczęłam brać Crinone i mam tylko na 2 tyg...
Ahh tak jak mówiłaś, ciągle coś :)
A Ty jak się czujesz? Jak Twój pęcherz?
Sol, a może tel do kliniki i ktoś mógłby Ci odebrać receptę i wykupić leki? Jak nie to dawaj ogłoszenie co ci potrzebne i będziemy robić zrzutkę :) Mogę Cię poratować np encortonem.

Ja teraz antyki wchłonęłam wyjątkowo bezboleśnie (odczuł to zwłaszcza mój m) Czyli gonisz mnie! Ja wczoraj ostatni tabsik łykałam :D

reklama

przeczytalam,ze mam pakowac MENELE i mysle kurna o co chodzi:D

Do góry