reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Betę zrobię w przyszłym tygodniu, pewnie jakoś we wtorek,środę...może to głupie,ale boję się zrobić ten test po prostu i chciałabym go odwlec ile się da,ale pewnie mąż będzie skrupulatnie pilnował daty, on akurat zawsze myśli pozytywnie. Jeszcze w dniu transferu byłam nastawiona bardzo na powodzenie, ale teraz trafiłam na zupełnie odwrotny biegun. Dziś na dokładkę zaczęły mi się wywalać pryszcze na twarzy, co zwykle dzieje się u mnie przed okresem...:/
Podziwiam Cię za cierpliwość. Super. Życzę powodzenia w takim razie.
A objawami na @ się nie przejmuj w ogóle! Wiele z nas też je miało!

Witajcie dziewczynki :) my już po wizycie
Plan działania !!!!
Oczekujemy na wyniki biopsji i jednocześnie wywołujemy @
Jeśli nic nie wyskoczy w biopsji to od najbliższego cyklu przygotowanie do crio [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Baby mummy is coming !!!!!

Mój ostatni !!!!! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Super [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Za wizytę z usg chyba mi mówiła £120. Patrzyłam I mogę lecieć do Polski za te pieniądze no ale jestem strasznie zmęczona więc kombinuje co by tutaj zrobić.
Babka do której mam iść niby fajna i opinie ma super więc może spróbuję tylko co z tymi lekami... Encorton mi się skończy, po tym krwawieniu zaczęłam brać Crinone i mam tylko na 2 tyg...
Ahh tak jak mówiłaś, ciągle coś :)
A Ty jak się czujesz? Jak Twój pęcherz?

No to podobnie wizyta ja tutaj, ja tez myslalam zeby do polski za ta kase poelciec na weekend ale tak jak piszesz tez jestem zmeczona tym wszystkim i nie wiem czy to jest gra warta swieczki. Ja mam niecale 2 opakowania crinone (29 aplikatorow) bo mi zmienili na lutinus to moze chcesz? Encortonem moge cie poratowac bo mam 45 tabletek wiec moglabys mi odeslac go pozniej. Ja z Polski wysylalam leki, bo nie chcialo mi sie bawic w te zamienniki tutejsze. Pecherz lepiej dziekuje kochana, jeszcze czasami poczuje jakies lekkie pociagniecia ale juz nie ma krwi, niebo a ziemia. Powiedzialam klinice co zazywam, mojego lekarza nie bylo ale lekarka mloda w zastepstwie powiedziala, ze lepiej gdybym posiew moczu zrobila i do tego by dobrali antybiotyk, bo niby o co biore to jest ok ale ona by co innego dala, podobno nie wyrazila sie jednoznacznie na emat tegi atybiotyki. tylko na posiew moczu to do ja do londynu musialabym jechac bo kto mi tu zrobi! Wiec sie zestresowalam ale wygooglowalam i jest to bezpieczne w 1 tymestrze, niby sa jakies sladowe donoesienia, ze moze byc szkodliwe dla plodu ale to sa jakies szczatkowe opinie, tak to ogolnie to jest popularny i powszechnie stosowany lek w ciazy i nawet lekarka mi w ksiazce lekow polazala jak sie wtedy jej dopytywam wiec juz to olewam biore i nie mysle bo oglupiec mozna.

Betę zrobię w przyszłym tygodniu, pewnie jakoś we wtorek,środę...może to głupie,ale boję się zrobić ten test po prostu i chciałabym go odwlec ile się da,ale pewnie mąż będzie skrupulatnie pilnował daty, on akurat zawsze myśli pozytywnie. Jeszcze w dniu transferu byłam nastawiona bardzo na powodzenie, ale teraz trafiłam na zupełnie odwrotny biegun. Dziś na dokładkę zaczęły mi się wywalać pryszcze na twarzy, co zwykle dzieje się u mnie przed okresem...:/
Wszystko co zaobserwujesz może świadczyć o ciąży lub wręcz przeciwnie. Na serio ja po analizie mogę potwierdzić zawroty głowy, wzdęty brzuch prawie cały czas, różnorakie bóle jajników z ciągnięciem do pachwin. Kilka razy ciężkość na żołądku. Totalny brak apetytu, zwłaszcza rano. Tak jest u mnie ale większość tych objawów można wyczytać w ulotce progesteronu więc już sama nie wiem.
W naturalnej ciąży była biała wydzielina, po pozytywnym teście mega senność, ból piersi i silne przetłuszczanie włosów a więc bardziej klasycznie. Mdłości bliżej 8 tygodnia.

@annemarie zeby to byl Twoj ostatni transfer! Prosze zaczac pakowac manele bo niedlugo sie przenosisz na watek ciazowy! [emoji14]

@Agniecha1508 jestes super babka. Calym sercem z Toba.

Ja dostalam wczoraj @. Wiec antyki poszly w ruch.
Od dzis juz choroba morska, drazliwosc na zapachy... eh..ostatnio tez tak bylo na antykach. Byle przetrwac 21 dni
@Kurcia zaczynamy odliczanie !!! [emoji110] [emoji38]

reklama
Do góry