reklama
Będzie cesarka, więc na pewno wcześniejCesarka czy naturalnie? Piękna data!
Czy jesteś pewna ? Jak chcesz to mogę ci jus odesłać bo przyszły mi od aski ?@PaulinkaP nie musisz mi odsyłać tego lutinusa bo mi lekarz troszkę leki pozmieniał wiec już jej nie potrzebuje
lafantynka
Fanka BB :)
Nie. Naprawde nie trzeba. Spoko wykupiłam już luteinę i dupka.Czy jesteś pewna ? Jak chcesz to mogę ci jus odesłać bo przyszły mi od aski ?
Never give up
Dziękuję Gosiu :*@dżoasia @Never give up super że zaczynacie procedurę trzymam kciuki by wszystko szło zgodnie z planem[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Z kliniki już nie oddzwonili może jutro ktoś zadzwoni i w końcu wyjaśni co się stało. Przez to wszystko jestem zdenerwowana że znowu wszystko jest pod górkę i że może nie jest mi pisany transfer psychicznie powoli nie daję rady.....
A może tak właśnie miało być Kochana. Uda się tym razem - masz ładne zarodki wyprodukowane, leczenie od Pasikonika wdrożone więc głowa do góry! :*
lafantynka
A jak to jest z ta cesarka? Bo ja tez bym wolała . Czy jak nie ma wskazania to nie robią?Będzie cesarka, więc na pewno wcześniej
lafantynka
Laski pamiętacie jaki puls miały maluszki na pierwszej wizycie ??
Never give up
@anett96 to bierz telefon do ręki i do dzieła!!!! Zapisuj się i działaj ;-)Nie sama nie sama. Ja sie nie moge zebrac z telefonem do lekarza i sie zapisac..do pazdziernika sie pewnie ogarne wiec wiesz...[emoji6]
Mieciu85
Ponawiam pytanie, kochane, wyszły mi p.ciała przeciwplemnikowe ASA - dodatnie, 54,99. Czy któraś z was tak miała?
Ja mialam 38.99 a chyba w apc maja zakres dodatnie powyzej 40, wiec masz chyba tylko lekko podwyzszone. Nie wiem jednak co to znaczy przy im vitro jesli jest zaplodnienie pozaustrojowe.
reklama
Never give up
Oj tak... miałam wrażenie że cały czas mam dni płodne od estrofemu [emoji38] [emoji38] [emoji23]Wszystko wyjaśnione podobno awaria techniczna sprzętu do histero. Dlatego odwołali wszystkie zabiegi. W poniedziałek na wizycie mam wszystko ustalić z lekarzem czy będzie zabieg czy sobie darujemy. Także Justynko proszę wykreśl mnie z kalendarza z 29.08. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Za wszystkie dzisiejsze betujące i wizytujące mocno zaciśnięte kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mam pytanko czy też w cyklu z crio na estrofemie miałyście płodny śluz?
Podziel się: