reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak. Jesuuu.
Jest pozytyw i to znowu 2-3 tyg. Jadę na bete dziś.
Jest otwarte dopiero od 10 i muszę najpierw dzwonić i się umówić. Oby mi zrobili ta betę.

Będę dawać znać kochane.
To chyba dobrze nie? :) co za "jesuuu" jakbys wolała negatyw;)
Widocznie wczoraj mocz rozrzedzony. A krwawienie czym innym spowodowane.
Jedz na bete i czekamy na wyniki!

reklama
Tak. Jesuuu.
Jest pozytyw i to znowu 2-3 tyg. Jadę na bete dziś.
Jest otwarte dopiero od 10 i muszę najpierw dzwonić i się umówić. Oby mi zrobili ta betę.

Będę dawać znać kochane.

Jezu Sol...to dobrze! Moze przez to plamienie wczorajszy tesr byl zafalszowany... trzymamy kciuki, moze bedzie jednak dobrze, stan na glowie zeby zrobic ta bete[emoji173]️

Cześć:*:* powtarzałam sobie dziś badania, piątkowe 7dpt, beta 60,87, estr. 2686, prog 21, i dzisiejsze z rana 9dpt, beta 162, estr.2678, prog.75,50. Jak myślicie? Kurcze ten progesteron strasznie podskoczył nie wiem czy tak powinno być. Najgorzej że dopadło
mnie przeziębienie. Wróciłam z pracy zdreszczami, bólem głowy, pościel można wyciskać, taka rozpalona jestem :( a tu leków nie zabardzo na przeziębienie brać no i boje się czy te chorubsko z temperaturą moze wpłynac na rozwój zarodka:( jak myślicie?:(

A jak liczycie dni po transferze? Czy dzien transferu przyjmujecie za dzien 0 "zero", czy juz wliczacie go jako 1 dpt? Ja na razie licze jako zero, ale moze sie myle.
Transfer to dzień 0.
Piękne wyniki kochana :)

@dżoasia @Never give up super że zaczynacie procedurę trzymam kciuki by wszystko szło zgodnie z planem[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Z kliniki już nie oddzwonili może jutro ktoś zadzwoni i w końcu wyjaśni co się stało. Przez to wszystko jestem zdenerwowana że znowu wszystko jest pod górkę i że może nie jest mi pisany transfer:hmm::hmm::hmm: psychicznie powoli nie daję rady.....

Agonia, biedaku kurcze ale te kliniki czasami w kulki leca, tragedia! Ale to znaczy ze transfer bedziesz miala w terminie czy bedzie to mialo wplyw? Trzymam kciuki zeby sie wszystko ulozylo[emoji110]

reklama
Ja miałam 28/07 2dniowy. Teraz mam wizytę za równo 2 tygodnie 10/09
Ja mam naprawde super lekarza! Jestem z niego bardzo zadowolona i ufam mu. A to ważne czuć ze jest się w dobrych rękach. Wszystko tłumaczy, odpowiada na każde pytane. Pyta jak się czuje? Mimo ze na wizytę przeznaczone jest 30 minut to ostatnio bez żadnego napięcia spędziliśmy 50minut. Dziś 40minut.
Noooo faktycznie ceny kosmiczne! Mysle ze jak będziesz chodziła co 2 tygodnie to będzie okej!

Dzieki kochana, to w takim razie skopiuje Ciebie i zapisze sie tez za jakies 2 tyg, sprawdze czy bilety lotnicze spadly troche we wrzesniu bo moze dalabym rade do kliniki pojechac na nastepna, jak narazie w miesiacach letnich loty kosmicznie drogie wiec jak sie nie obrocisz to gdzies z ciebie zedra ;)

Do góry