reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Natalia piekny przyrost, gratulacje. A progesteronu zazdroszcze, u mnie 13.91. Kochana, to moze nie byc przeziebienie tylko objawy ciazy, ja w zeszlym tygodniu i troche w weekend mialam dreszcze i nie umialam sie rozgrzac i czulam sie lekko rozwalona wlasnie tak jak piszesz jakby mnie przeziebmienie bralo, i juz kilka razy tak soe czulam od bety. Masz podniesiona temperature ciala w ciazy stad dreszcze, poczutaj sobie to jest dobry znak
emoji106.png
emoji6.png
alenjak goroczka konkret to zbij lekko paracetamolem.

Dziękuję :* ale u Ciebie też już chyba trochę progesteron podskoczył od ostatniego wpisu który widziałam :) może faktycznie tak być, oby to było to. Kurcze muszę sobie porządny termometr kupić bo ten który mamy to do niczego się nie nadaje :(
Transfer to dzień 0.
Piękne wyniki kochana :)

Dzięki Słońce! Myślę cały czas o Tobie i 3mam mocno kciuki! Dawaj znac jak się czegoś więcej dowiesz!

Tak wyszło, bo nie mam czasu pisać ! Serio! Mam 9miesecznego szkraba , który zabiera mi cały czas ! [emoji28]

Gosiu a który u Ciebie tydzień ? Mam nadzieję , że wszystko w porządku!!

A Dziś minal już tydzień od mojego criotransferu ...
Betę zrobiłam...
OMG
Wyszła 13... 7dpt 3dniowego zarodka ...
Czy to oznacza ciążę ? Czy to dobry wynik?
We środę powtórzę .
idealna beta na ten dzień - gratuluję :)

Sol kochana, otworzylam jedno oko i szukam wiesci od ciebie, nie rob tych testow z oznaczeniem tygodnia, kup co innego plisss.❤️Ciesze sie jak ze moze jednak wszystko dobrze sie skonczy, wierze w twoja dzidzie❤️❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Dziewczyny podajcie pliz linka lub rozpiske do etapow implantacji zarodkow. Wiem, ze przy 4 transferze powinnam juz znac na pamiec, ale fakt faktem umknelo mi.

Do góry