reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Natalia piekny przyrost, gratulacje. A progesteronu zazdroszcze, u mnie 13.91. Kochana, to moze nie byc przeziebienie tylko objawy ciazy, ja w zeszlym tygodniu i troche w weekend mialam dreszcze i nie umialam sie rozgrzac i czulam sie lekko rozwalona wlasnie tak jak piszesz jakby mnie przeziebmienie bralo, i juz kilka razy tak soe czulam od bety. Masz podniesiona temperature ciala w ciazy stad dreszcze, poczutaj sobie to jest dobry znak
emoji106.png
emoji6.png
alenjak goroczka konkret to zbij lekko paracetamolem.

Dziękuję :* ale u Ciebie też już chyba trochę progesteron podskoczył od ostatniego wpisu który widziałam :) może faktycznie tak być, oby to było to. Kurcze muszę sobie porządny termometr kupić bo ten który mamy to do niczego się nie nadaje :(
Transfer to dzień 0.
Piękne wyniki kochana :)

Dzięki Słońce! Myślę cały czas o Tobie i 3mam mocno kciuki! Dawaj znac jak się czegoś więcej dowiesz!

Tak wyszło, bo nie mam czasu pisać ! Serio! Mam 9miesecznego szkraba , który zabiera mi cały czas ! [emoji28]

Gosiu a który u Ciebie tydzień ? Mam nadzieję , że wszystko w porządku!!

A Dziś minal już tydzień od mojego criotransferu ...
Betę zrobiłam...
OMG
Wyszła 13... 7dpt 3dniowego zarodka ...
Czy to oznacza ciążę ? Czy to dobry wynik?
We środę powtórzę .
idealna beta na ten dzień - gratuluję :)

Sol kochana, otworzylam jedno oko i szukam wiesci od ciebie, nie rob tych testow z oznaczeniem tygodnia, kup co innego plisss.❤️Ciesze sie jak ze moze jednak wszystko dobrze sie skonczy, wierze w twoja dzidzie❤️❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Dziewczyny podajcie pliz linka lub rozpiske do etapow implantacji zarodkow. Wiem, ze przy 4 transferze powinnam juz znac na pamiec, ale fakt faktem umknelo mi.

Do góry