reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Biorę Lutinus + estrofem. Wizytę nam 15:40. 0 14 muszę wziąć zaczym wyjdę z pracy bo lekarz powiedział że mam być po lekach do badania krwi. A ogólnie kazał brać systematycznie w miarę równych odstępach czasowych. Czyli biorę ok 6, 14, 22. Wracając o 14 leki i pędze do kliniki o 14:40 krew i godzinę czekam na wyniki, aby mieć je na wizytę. A przecież to będą niecałe dwie godziny. I jak ku wymyć te biały gipsik (któraś z Was to tak nazwała i to było świetne określenie).
Nie przejmuj sie. Ja zawsze bylam w klinice na wizytach po aplikacji Lutinusa i nigdy to lekarzowi nie przeszkadzalo podczas badania usg przezpochwowego. Nawet w dniu transferu tez bylam po lekach. Dla nich to normalne. Wiedza co bierzemy

reklama
Nie przejmuj sie. Ja zawsze bylam w klinice na wizytach po aplikacji Lutinusa i nigdy to lekarzowi nie przeszkadzalo podczas badania usg przezpochwowego. Nawet w dniu transferu tez bylam po lekach. Dla nich to normalne. Wiedza co bierzemy
W sumie i okres im nie przeszkadza, ę my czujemy się beznadziejnie w takich sytuacjach

Świetne wieści.
A przypomnij mi czemu się wybrałaś do Pasnika? Jesteś po kilku nieudanych transferach?
Tak , mam za sobą 3 transfery i w żadnym beta nawet nie ruszyła , wina leży po mojej stronie mam nie drożne ujscia brzuszne jajowodów oraz polipowatość endometrium ale przed ostatnim transferem miałam łyżeczkowanie a mimo wszystko i tak się nie udało , teraz mi został ostatni mrozaczek więc chciałam zrobić i sprawdzić wszystko żeby się w końcu udało

Dziewczyny jak to jest z waszą ilością komórek jajowych, szczególnie przy niskim AMH? Ile dalyscie radę urodzić przy pomocy leków.? Wspomagacie się jakimiś suplementami? Co Wasi Panowi lykaja na poprawę jakości nasienia?
AMH 0,5. 4 jajka tylko z jednego jajnika. 3 udało się zapłodnić. Nasienie lux. Mi lekarz przepisał witaminę D i E

Hej
Powracam w sobotę 18 sierpnia miałam Transfer mrozaczka 1BB ( progeteron 36)we wtorek robiłam progesteron i wynik 28.02 ( doktor mówi że Bardzo dobry)
W piątek mam powtórZyć progesteron.
Ja już się stresuje bo nie mam żadnych objawów.
Ale mam nadzieje ze dzięki wujkowi Jarkowi lekach immunopresyjnych i Intralipidzie beta poszybuje w górę.

Hej
Powracam w sobotę 18 sierpnia miałam Transfer mrozaczka 1BB ( progeteron 36)we wtorek robiłam progesteron i wynik 28.02 ( doktor mówi że Bardzo dobry)
Ale mam nadzieje ze dzięki wujkowi Jarkowi lekach immunopresyjnych i Intralipidzie beta poszybuje w górę.
To dopiero 4 dzień, wiec za szybko na objawy;) trzy mam kciuki bardzo bardzo mocno! Mi udało się właśnie z mrozaczka!

Hej
Trzymam kciuki, też 1BB czeka na mnie zamrożony:)

reklama
Cześć Dziewczyny, sporo się dzisiaj dzieje w kalendarzu. :)
@Sol kciuki za szczęśliwy transfer, żeby zaowocował piękną ciążą. ✊✊✊❤️
@Agniecha1508 powodzenia na wizycie, mam nadzieję, że jajka rosną dorodne. ❤️
@martuska09 pięknych i wzruszających widoków. ❤️ pochwal się później zdjęciem maluszka. :)
@motylek24 mocne kciuki za wysoką betę. ✊✊✊
@aga06 dawno Cię tu nie widziałam. Może już tulisz maluszka albo już wkrótce będziesz. Jeśli tu zaglądniesz, to pochwal się swoim szczęściem. Powodzenia. :)

Miłego dnia. :*
Czesc dziewczyny.rzeczywi
@martuska09 pięknych i wzruszających widoków. ❤️ pochwal się później zdjęciem maluszka. :)
@aga06 dawno Cię tu nie widziałam. Może już tulisz maluszka albo już wkrótce będziesz. Jeśli tu zaglądniesz, to pochwal się swoim szczęściem. Powodzenia. :)

Czesc dziewczyny
Rzeczywiscie noe zagladam tutaj bo nie nadazalam za wami . Na fb latwiej troche ogarnac posty. :)
My sie wyklulismy droga cc 8.08. Planowana cesarka byla na 13.08 ale pojawily sie mocne regularne skurcze i pojechalam na ip z nadzieja ze wczesniej zrobia cc bo maly byl ulozony miednicowo wiec inne rozwiazanie i tak nie wchodzilo w gre. Na szczescie skurcze sie pisaly co 5 min. Nast dnia i wyznaczyli mi h cc. Maciek urodzil w 38 tc waga 3950 g 57cm . Mamy do kontroli nerki u nefrologa ze wzgledu na zdiagnozowane pielektazje nerek. Trzymajcie cioteczki kciuki aby wszystko sie cofalo i nie trzeba bylo robic zadnych zabiegow. Probuje dodac zdjecie ale mi nie wychodzi . Sprobuje w kolejnej wiadomosci . Pozdrowienia i cieszensie ze z kazdym miesiacem wiecej Was dolacza do szczesliwych oczekujacych ciezaroweczek :) wszystkim zycze wytrwalosci i coerpliwosci w oczekiwaniu na upragniona ciaze .

Do góry