Czesc dziewczyny.rzeczywi
Czesc dziewczyny
Rzeczywiscie nie zagladalam tutaj bo nie nadazam za wami kochane. Na fb te z was ktore sa to zapewne juz wiedza. 8.08. Przyszedl na swiat droga cc Maciek 3950g 57 cm . Cesarka planowana byla na 13.08 ale skurcze mi sie zaczely regularne i juz nie dawalam rady chodzic . Przypuszczenia byly ze Maciek wyrosl na duzego na ip dr wyliczyla wage na 4400 a byl to 38 tc. Takze obecnie w domu . Mamy do kontroli nerki ze wzgledu na poszerzone ukm . Trzymajcie cioteczki kciuki zeby nie szlo w kierunku wodonercza i nie trzeba bylo zadnych zabiegow robic
Czesc dziewczyny
Rzeczywiscie noe zagladam tutaj bo nie nadazalam za wami . Na fb latwiej troche ogarnac posty.
My sie wyklulismy droga cc 8.08. Planowana cesarka byla na 13.08 ale pojawily sie mocne regularne skurcze i pojechalam na ip z nadzieja ze wczesniej zrobia cc bo maly byl ulozony miednicowo wiec inne rozwiazanie i tak nie wchodzilo w gre. Na szczescie skurcze sie pisaly co 5 min. Nast dnia i wyznaczyli mi h cc. Maciek urodzil w 38 tc waga 3950 g 57cm . Mamy do kontroli nerki u nefrologa ze wzgledu na zdiagnozowane pielektazje nerek. Trzymajcie cioteczki kciuki aby wszystko sie cofalo i nie trzeba bylo robic zadnych zabiegow. Probuje dodac zdjecie ale mi nie wychodzi . Sprobuje w kolejnej wiadomosci . Pozdrowienia i cieszensie ze z kazdym miesiacem wiecej Was dolacza do szczesliwych oczekujacych ciezaroweczek
wszystkim zycze wytrwalosci i coerpliwosci w oczekiwaniu na upragniona ciaze .