redferrari
Fanka BB :)
To jest wlasne niesamowite jak przybywa energii człowiekowi po 1 trymestrze...Po I trymestrze wróciła do życia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest wlasne niesamowite jak przybywa energii człowiekowi po 1 trymestrze...Po I trymestrze wróciła do życia.
Ja odstawiłam co 3 dni jedną tabletkę ale że estradiol miałam kosmicznie wysoki...Mi tez powiedzial, zeby hrac tylko do 8 tygodnia ale nic nie powiedzial jak schodzic a ja z calego wrazenia zapomnialam dopytac.
Dziekuje wam dziewczyny!!!
My z mężem też mieliśmy taki dylemat, ale okazało się że przetrwał tylko jedne zarodek. Problem rozwiązał się sam.Chyba tak mąż mówi jeden,a ja boje się ze jak wezmę jeden to może nie zostać ze mna ,a jak wezmę dwa to większe prawdopodobieństwo ze może zostanie któryś ze mna No i boje się tez ze jak zostaną dwa to będę martwić się czy dam rady będąc sama za granica bez pomocy
Ciężki temat
@szczescie1986 bo to jest dobry znak z góry... będziesz wypoczywać na zwolnieniu z dużym brzuszkiem [emoji4] [emoji4] [emoji8]Mam być 7dnia w klinice na pierwsza kontrol nie dało się później niestety No nic wakacje czas zakaczyc nim wleciałam do Polski ale może akurat Bozia mi wynagrodzi tym razem
Nie mogę się już doczekać. Czuję się jak staruszka. [emoji6]To jest wlasne niesamowite jak przybywa energii człowiekowi po 1 trymestrze...
No właśnie ... chciałabym jeden i chciałabym dwa i sama nie wiemMy z mężem też mieliśmy taki dylemat, ale okazało się że przetrwał tylko jedne zarodek. Problem rozwiązał się sam.
Oby to był ten znak@szczescie1986 bo to jest dobry znak z góry... będziesz wypoczywać na zwolnieniu z dużym brzuszkiem [emoji4] [emoji4] [emoji8]
Tak tak [emoji6] [emoji4]Ale jak wrocila do zycia?? Ale jest w ciazy tak ??
Ja myślę, że jeśli się nie rozkręci to może będzie wszystko ok. Dobrze, że masz wizytę jutro. Lekarz podejrzy I będzie wiedziałWizyte mam jutro. Wczoraj nic nie zauwazylam, dopiero dzis rano. Przy czym kurcze wczoraj troche brzuch mnie pobolewal. Dzis to takie plamienie swiezo czerwone jakby z sluzem. Ech, jak mi teraz @ przyjdzie to masakra. Moge zapomnac o trans przez kilka msc :/
Nie wiem ile jest tutaj mam które przeszły przez ciążę bliźniaczą one najlepiej się wypowiedzą. Ja pod koniec ciąży z jednym dzieckiem miałam dość, naprawdę nie wiem gdzie drugie miałoby się zmieścić. Nie wyobrażam sobie tego. Tyle że ja jestem raczej drobnej budowy.My z mężem też mieliśmy taki dylemat, ale okazało się że przetrwał tylko jedne zarodek. Problem rozwiązał się sam.