reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rany z Ciebie to niezły spioszek:-) :) ja już wyleżeć nie moge, hihi a poza tym jak już wcześniej pisałam to mam mega apetyt! I jak kiedyś mogłam nie jesc nawet do 12-13 to teraz brzuszek mój się odzywa jak tylko oczy otworze :-p:blink: mały glodomorek we mnie rośnie ❤️❤️❤️
Ja biorę leki rano o 8 na czczo i bo biorę eutyrox od tarczycy i kładę się spać i dzisiaj wstałam o 11;45! Zjadłam i teraz siedzę i chyba znowu pójdę spać ;) u mnie to cały czas byśmy spali cały czas ;)

9DB18973-7244-4F3D-911F-3CA63B242613.jpeg Moja psinka wczoraj się oszczeniła i mamy 3 pieski yorki ;) musiałam się pochwalić

Załączniki

• 9DB18973-7244-4F3D-911F-3CA63B242613.jpeg
    9DB18973-7244-4F3D-911F-3CA63B242613.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 161
Mi pobrali 27 ale dojrzało 15. Zaplodniono 6 szt. ale zarodek tylko jeden, który rośnie we mnie . Resztę komórek zamrozilam. Jeśli chodzi o relanium to brałam od dnia transferu tzn. 2 godz przed, w sumie przez 4 dni.
A ile na tabletek na dzień brałaś relanium? 9 komórek zamrożonych to i tak ładnie, mi zamrozili 4 za 800zł i wydaje mi się ze to kasa wyrzucona w błoto bo po rozmrożeniu bardzo mało ich przeżywa.

Ja biorę leki rano o 8 na czczo i bo biorę eutyrox od tarczycy i kładę się spać i dzisiaj wstałam o 11;45! Zjadłam i teraz siedzę i chyba znowu pójdę spać ;) u mnie to cały czas byśmy spali cały czas ;)
Ale ci dobrze ja jak o 6:30 wstane na leki to juz nie ma spania ewentualmie jakas drzenmeczka do 8 max

reklama
Do góry