reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Dziekuje bardzo za sugestie surykatko. Zapytam ich po tym dlugim weekendzie co mysla o tej sugestii. Mysle, ze najwazniejsze, ze nie plamie bo chyba jesli by byl jakis niedobor to chyba bym zaczela na pewnym etapie plamic?A jakbyś została przy crinone, a duphaston zmiena na luteinę? Ona przynajmniej wychodzi we krwi. Moja dr z kliniki, gdy miałam plamienie w 6 tc i trafiła na IP, gdzie zalecili mi zamienić luteinę na duphaston powiedziała, że jeśli chcę mogę tak zrobić, ale im wygodniej monitorować luteinę, bo wtedy jest jasny obraz we krwi.
edit: zapytam w czwarek bo u was jutro chyba swieto. Ale sie macie fajnie!
redferrari
7dpt jakiego zarodeczka - przepraszam, ale mam ciążową dziurawą pamięćNo mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?
Agnieś191
Coś się dzieje to blastka ?No mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?
motylek24
Blastki 3AB7dpt jakiego zarodeczka - przepraszam, ale mam ciążową dziurawą pamięć
Justin87
Hmm ktoś tu miał podobny wynik ale nie mogę sobie przypomnieć kto. Chyba Koniczynka i ktoś jeszcze całkiem niedawno. Miałaś blastkę? Wynik nie powala ale po pierwsze jest wcześnie, po drugie jest pozytywny. Trzeba czekać i sprawdzić przyrost. [emoji8]No mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?
Już widzę. Blastki. Dziewczyny, jak to było z tymi oznaczeniami? 3 oznacza, że to wczesna blastka? [emoji848]
motylek24
No raczej z tych wcześniejszych, jeszcze jest 4.5 i 6. No nic w czwartek powtórka i wszystko będzie jasne.Hmm ktoś tu miał podobny wynik ale nie mogę sobie przypomnieć kto. Chyba Koniczynka i ktoś jeszcze całkiem niedawno. Miałaś blastkę? Wynik nie powala ale po pierwsze jest wcześnie, po drugie jest pozytywny. Trzeba czekać i sprawdzić przyrost. [emoji8]
Już widzę. Blastki. Dziewczyny, jak to było z tymi oznaczeniami? 3 oznacza, że to wczesna blastka? [emoji848]
filiżanka z porcelany
@filiżanka z porcelany ja też Cię pamiętam
Gratulacje, że już jesteś mama dwojeczki.
Rzeczywiście życie mas czasem nie oszczędza. Pewnie bardzo się strachu najadlas. O dzidziusia i o siebie też. Trzymaj się kochana, cieszę się że wszystko się dobrze skończyło
Jeśli chodzi o wczesniaka to wiem dokładnie o czym piszesz u mnie 10tyg...
Miło mi bardzo
Dziękuję Sol!
Nie oszczędza, ale trzeba jakoś przez to wszystko przejść. Teraz podchodzę do tego z dystansem, ale w trakcie w szpitalu to miałam tak dość. Szpital mnie wykończył oczywiście żartuję, jestem wdzięczna za dobrą opiekę.
10 tyg czyli dziecko z 30go tygodnia? Jaka kruszyna musiała być! To też przeszłaś trudy. W szpitalu gdzie leżałam były skrajne, nawet 600g wcześniaki, ale to b długa droga dla takich dzieci i nie zawsze zakończona sukcesem. Skór mi cierpnie jak myślę o rodzicach takich dzieci. I co np w przypadku gdy to nie jest pierwsze, a drugie dziecko, jak pogodzić szpital gdy dziecko ma bezwzględny zakaz odwiedzin. To jest mega trudna sytuacja.
izabella87
Dziekujemy Justin[emoji173]️, jutro bede kombinowala wizyty wiec dam znac. Klinika mowi, zeby zrobic pecherzykowa 21 dpt i serduszkowa 28 dpt. czy z medycznego punktu widzenia jest jakies przeciwwskazanie zeby to od razu isc na tego 28 czy lepiej probowac sie umowic jednak na obydwie? Mam dosyc skomplikowany dojazd na te wizyty i sie zastanawiam jak najlepiej zrobic.
Ja bym zrobiła tylko jedno usg serduszkowe
reklama
Najważniejsze, że coś się zadziało, a to już dobrzeNo mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?
Podziel się: