lafantynka
Fanka BB :)
Coś się ruszyło! Mysle ze to dobry znak!No mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś się ruszyło! Mysle ze to dobry znak!No mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?
Kurcze dziewczyny od razu do was napisałam, nawet jeszcze mąż nie wie! Jeszcze raz dziękuję za wszystko bo to forum pozwoliło mi przetrwać trudne momentyCoś się ruszyło! Mysle ze to dobry znak!
No mam wyniki bety 15.7. Dziś 7 dzień po transferze. Dobrze czy źle?
Kurcze dziewczyny od razu do was napisałam, nawet jeszcze mąż nie wie! Jeszcze raz dziękuję za wszystko bo to forum pozwoliło mi przetrwać trudne momenty
Bo pierwsze ksiadz poten parafiaJa tez mojemu zawsze pisalam po was
Ja nie brałam w ogóleMoże coś w tym jest ale z drugiej strony teraz dużo kobiet bierze nospę.
W pierwszej ciąży też brałam a moja Alka zaczęła szybko nawijać jak katarynka i tak jej zostało.
Nie twierdzę, że nie ma w tym słuszności, co piszesz ale szeroki dostęp do nospy zwykłej i max oraz częste wypisywanie recept na jej wersję forte przez ginów powoduje, że ja osobiście nie znam kobiety, która w ciąży nie brała nospy. Tutaj dowiedziałam się o zamiennikach takich jak spasmolina.
Na pewno nospa nie pozostaje bez wpływu i zapewne w końcu ktoś przeprowadzi miarodajne badania.
Hihi u mnie było tak samo! Najpierw Wy później mąż!Kurcze dziewczyny od razu do was napisałam, nawet jeszcze mąż nie wie! Jeszcze raz dziękuję za wszystko bo to forum pozwoliło mi przetrwać trudne momenty
haha jakie opierniczasz, ja tu studiuje endokrynologie Juz chyba przeczytalam wszystkie wpisy wujka google na temat tego czy crinone jest wykrywalne we krwi. To sa wazne badania naukoweMietek a Ty zas sie opierniczasz w robocie??
Rozgrzeszam Ciehaha jakie opierniczasz, ja tu studiuje endokrynologie Juz chyba przeczytalam wszystkie wpisy wujka google na temat tego czy crinone jest wykrywalne we krwi. To sa wazne badania naukowe