reklama
Agonia777
Fanka BB :)
Przykro mi tulę mocno ale może jeszcze ruszyNiestety, u mnie beta <0,1
Progesteron 66,7
Wiem, że to dopiero 6 dpt, ale chyba powinno coś drgnąć... W sobotę robię powtórkę, ale chyba muszę się pogodzić z tym, że się nie udało tym razem
Mieciu85
W 14 dniu, oczywiście nie wytrzymam chyba jaja z nas sobie robią że tak długo niby mamy czekać. Polecę w przyszłym tygodniu, może wtorek?
To faktycznie strasznie dlugo Ci kaza czekac! Mnie kazali zrobic w 11 dniu, wiec stwierdzilam, ze 2 dni wczesniej beszie juz jakis mirodajny wynik.
Never give up
Dziękuję, staram się tak myśleć, ale trudno mi to przychodzi :/Przykro mi tulę mocno ale może jeszcze ruszy
Dziękuję za dobre słowa, oby tak było...@Akatombo bardzo i przykro
Powtórz betę dla pewności bo może okazać się, że masz dzieciątko które trzyma mamusię w dłuższej niepewności... :*
A zamrozili ci 3dobie czy 5dobie? Podali ci 3dniwego zarodka?Ja bez żadnych kroplówek ,bez niczego u nas problem z nasieniem męża słaba jakość nieruchome i uszkodzone ,że mną ok ale udało się zapalodnic wszystko z jego nasienia i było 6 zarodków ,jeden nie przetrwał zostało 5 jeden podali i mamy jeszcze 4.
Sol
@PaulinkaP gratulacje z takich świetnych wiesci
@Mieciu super sprawa z beta, mój lekarz mowi że prog nie wychodzi przy lekach więc przy Crinone i duphastonie ja bym się nie martwiła
@Cassiah ciesze się razem z Tobą z takich radosnych chwil
@niezapominajka niech kropek zostanie u mamusi, powodzenia
@Akatombo kurcze przykro mi że taki wynik wyszedł, sprawdź jeszcze kochana
@dżoasia wracaj szybko do akcji bo brakuje Cię tutaj na forum...
U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane
@Mieciu super sprawa z beta, mój lekarz mowi że prog nie wychodzi przy lekach więc przy Crinone i duphastonie ja bym się nie martwiła
U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane
reklama
Never give up
@Sol cały czas zaciśnięte aby ta ostatnia blastka została na całe 9 miesiący@PaulinkaP gratulacje z takich świetnych wiesci
Podziel się: