Justin87
Fanka BB :)
Dziecko jak dąb. [emoji4]Ja obstawiam jedno tluste dziecko tak jak u mnie moja beta rosla o 120% w ciagu 1 dnia a mimo 2 blastek zostal jeden tlusciutki dzieciaczek [emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziecko jak dąb. [emoji4]Ja obstawiam jedno tluste dziecko tak jak u mnie moja beta rosla o 120% w ciagu 1 dnia a mimo 2 blastek zostal jeden tlusciutki dzieciaczek [emoji7][emoji7]
Serdeczne gratki[emoji8]Dzieki dziewczyny, to mnie pocieszacie z tym progestetonem bo jak mi oczy wyszly na ladna bete to tak samo mi wyszly na ten niski progesteron i chcialam z klinika skonsultowac ale kordynayorka nie odbiera.
To skoro takie sa badania to nic dziwnego ze masz tak niski poziom bo ani dupek ani crinone nie wychodza w krwi
Fiu fiu no to heparynka na bank przy podejsciu i cala ciaze ze wzgledu na mutacje v-leiden no i do tego jeszcze mthfrDobra moja Drogie Forumowe Niezastąpione Najlepsze itd koleżanki forumowe
@gosia321 @Agonia777 @adansonia @dżoasia i wszystkie, których zapomniałam wymienić a które przeszły leczenie imunologiczne...
Co oznacza poniższy wynik????
Zobacz załącznik 886135
Jesli masz 2 preparaty ktore nie wychodza w krwi to raczej wynik nie zmieni sie jakos znacznie jesli bylas na sztucznym cyklu bo twoj organizm zacznie wytwarzac progesteron ok 12 tygodniaNo miejmy nadzieje Gosiu, powtorze ten progesteron w piatek, ale jesli nie wychodzi w krwi to chyba dalej nie wyjdzie. Ale chyba beta nie bylaby wysoka gdyby byla niedomoga progesteronu...
Czyli jednak ojciec dał mi dużo swoich genów... Szkoda, że o płodności zapomniałFiu fiu no to heparynka na bank przy podejsciu i cala ciaze ze wzgledu na mutacje v-leiden no i do tego jeszcze mthfr
Musisz sprawdzic poziom wit b12 b6 i kwasu foliowego oraz homocysteiny to sie sprawdza przy mthfr i na podstawie wynikow wlaczyc metylowane witaminy aby ewentualnie obnizyc poziom homocysteiny
Mozesz juz teraz zaczac pic sok z buraka on tez obniza homocysteine a reszte cukierokow dopiero po wynikach
Mieciu to niestety nie idzie jedno z drugim w parze, Beta moze byc wysoka, o niskim prog bedzie swiadczylo np plamienie.Monitoruj jak mozeszNo miejmy nadzieje Gosiu, powtorze ten progesteron w piatek, ale jesli nie wychodzi w krwi to chyba dalej nie wyjdzie. Ale chyba beta nie bylaby wysoka gdyby byla niedomoga progesteronu...
Super beta Kochana gratuluję trzymam kciuki za piękny przyrostKochane jest beta 235.9 wiec duzo lepsza niz na tym etapie ostatnio. Progesteron tylko niski 5.41. Dzwonie do kliniki zeby skonsultowac. Myslicie, ze moze ten dopochowy nie do konca w krwi wychodzi bo kiedys takie opinie czytalam a czy to prawda to nie wiem. Biore crinone 2 x 1 i duphaston 3 x 1. Nie plamie.
Szczęśliwego powrotu do bazy trzymam kciuki za betęDziewczyny już bąbelek jest już ze mną. Teraz te czekanie. Ale jakoś jestem spokojna. Powiem Wam, że nie myślałam, że transfer i obserwacja wszystkiego na monitorze bedzie tak wzruszająca. W trakcie nie patrzylam, bo nie chciałam się za bardzo wzruszyć, a wtedy mięśnie sie zaciskaja. Położna cały czas mówiła, abym się rozluznila. Niesamowite przeżycie. W trakcie miała ochotę wybuchnąć śmiechem, gdyż leciała tam muzyka i akurat w momencie, kiedy lekarz powiedział, że już leci do mnie maluszek to zaczęła lecieć piosenka z Rocky. Tam ns początku są fanfary. Rozbawilo mnie to i poczułam że to podniosła chwila.