reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To skoro takie sa badania to nic dziwnego ze masz tak niski poziom bo ani dupek ani crinone nie wychodza w krwi

No miejmy nadzieje Gosiu, powtorze ten progesteron w piatek, ale jesli nie wychodzi w krwi to chyba dalej nie wyjdzie. Ale chyba beta nie bylaby wysoka gdyby byla niedomoga progesteronu...

Dobra moja Drogie Forumowe Niezastąpione Najlepsze itd koleżanki forumowe :) :D
@gosia321 @Agonia777 @adansonia @dżoasia i wszystkie, których zapomniałam wymienić a które przeszły leczenie imunologiczne...
Co oznacza poniższy wynik????
Zobacz załącznik 886135
Fiu fiu no to heparynka na bank przy podejsciu i cala ciaze ze wzgledu na mutacje v-leiden no i do tego jeszcze mthfr

Musisz sprawdzic poziom wit b12 b6 i kwasu foliowego oraz homocysteiny to sie sprawdza przy mthfr i na podstawie wynikow wlaczyc metylowane witaminy aby ewentualnie obnizyc poziom homocysteiny
Mozesz juz teraz zaczac pic sok z buraka on tez obniza homocysteine a reszte cukierokow dopiero po wynikach

Dziewczyny taka rozkminka mnie zlapala..nie wiem czy zostac u Lewego czy zmienac klinike,lekarza.. czy on bedzie mial jakis pomysl po tych 2 porazkach. Kurka nie wiem

No miejmy nadzieje Gosiu, powtorze ten progesteron w piatek, ale jesli nie wychodzi w krwi to chyba dalej nie wyjdzie. Ale chyba beta nie bylaby wysoka gdyby byla niedomoga progesteronu...
Jesli masz 2 preparaty ktore nie wychodza w krwi to raczej wynik nie zmieni sie jakos znacznie jesli bylas na sztucznym cyklu bo twoj organizm zacznie wytwarzac progesteron ok 12 tygodnia

Fiu fiu no to heparynka na bank przy podejsciu i cala ciaze ze wzgledu na mutacje v-leiden no i do tego jeszcze mthfr

Musisz sprawdzic poziom wit b12 b6 i kwasu foliowego oraz homocysteiny to sie sprawdza przy mthfr i na podstawie wynikow wlaczyc metylowane witaminy aby ewentualnie obnizyc poziom homocysteiny
Mozesz juz teraz zaczac pic sok z buraka on tez obniza homocysteine a reszte cukierokow dopiero po wynikach
Czyli jednak ojciec dał mi dużo swoich genów...:p Szkoda, że o płodności zapomniał :rofl::rofl::rofl:
Gdy robi się badanie witamin i kwasu foliowego to trzeba suple przed badaniem odstawić na min 2 dni przed, dobrze pamiętam? Czy więcej...???
Dok z buraka... dziś zerwałam z ogródka i właśnie zastanawiałam się co z nim zrobić:p
Czyli jak nic idzie sokowirówka w ruch... :D

Mieciu to niestety nie idzie jedno z drugim w parze, Beta moze byc wysoka, o niskim prog bedzie swiadczylo np plamienie.Monitoruj jak mozesz❤️❤️

Kochane jest beta 235.9 wiec duzo lepsza niz na tym etapie ostatnio. Progesteron tylko niski 5.41. Dzwonie do kliniki zeby skonsultowac. Myslicie, ze moze ten dopochowy nie do konca w krwi wychodzi bo kiedys takie opinie czytalam a czy to prawda to nie wiem. Biore crinone 2 x 1 i duphaston 3 x 1. Nie plamie.
Super beta Kochana gratuluję ❤️❤️❤️❤️❤️ trzymam kciuki za piękny przyrost ✊✊✊✊

reklama
Dziewczyny już bąbelek jest już ze mną. Teraz te czekanie. Ale jakoś jestem spokojna. Powiem Wam, że nie myślałam, że transfer i obserwacja wszystkiego na monitorze bedzie tak wzruszająca. W trakcie nie patrzylam, bo nie chciałam się za bardzo wzruszyć, a wtedy mięśnie sie zaciskaja. Położna cały czas mówiła, abym się rozluznila. Niesamowite przeżycie. W trakcie miała ochotę wybuchnąć śmiechem, gdyż leciała tam muzyka i akurat w momencie, kiedy lekarz powiedział, że już leci do mnie maluszek to zaczęła lecieć piosenka z Rocky. Tam ns początku są fanfary. Rozbawilo mnie to i poczułam że to podniosła chwila.
Szczęśliwego powrotu do bazy trzymam kciuki za betę ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ✊✊✊✊✊✊

Do góry