reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@PaulinkaP gratulacje z takich świetnych wiesci
@Mieciu super sprawa z beta, mój lekarz mowi że prog nie wychodzi przy lekach więc przy Crinone i duphastonie ja bym się nie martwiła
@Cassiah ciesze się razem z Tobą z takich radosnych chwil
@niezapominajka niech kropek zostanie u mamusi, powodzenia
@Akatombo kurcze przykro mi że taki wynik wyszedł, sprawdź jeszcze kochana
@dżoasia wracaj szybko do akcji bo brakuje Cię tutaj na forum...

U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane :)
Już jutro? [emoji4] czy za tydzień trzymać kciuki?

[QUOTE="Sol,

U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane :)[/QUOTE]
Powodzenia.

@PaulinkaP gratulacje z takich świetnych wiesci
@Mieciu super sprawa z beta, mój lekarz mowi że prog nie wychodzi przy lekach więc przy Crinone i duphastonie ja bym się nie martwiła
@Cassiah ciesze się razem z Tobą z takich radosnych chwil
@niezapominajka niech kropek zostanie u mamusi, powodzenia
@Akatombo kurcze przykro mi że taki wynik wyszedł, sprawdź jeszcze kochana
@dżoasia wracaj szybko do akcji bo brakuje Cię tutaj na forum...

U mnie jest good. Byłam na wizycie. Endo 12mm równorodne. Transfer na cyklu pół naturalnym bo na owulacji ale z ovitrelle i z pomocą duphastonu. Transfer ostatniej z 6 pięknych blastek w czwartek Jest git. Trzymajcie kciuki kochane :)
✊✊✊Trzymamy

Dziękuję za radę! Myślałam żeby w Ciechocinku zrobić,ale zdam się na Twoje polecenie. :) Umówiłam się dzisiaj do dr Paśnika,co prawda termin dopiero na 01.10.18, w przyszłym tygodniu po wizycie u lekarza ogarnę histeroskopię u dr Donca. To planowanie odciąga moje myśli od jutrzejszego wyroku - bety.
Mam nadzieję,że Ty się dobrze czujesz i jakoś znosisz te upały. Dużo zdrowia i moc uścisków dla Ciebie i Maluszka.
Aniu mam nadzieje że po jutrzejszej becie będziemy świętoeać ale jeśli by tak nie było, to pamiętaj że skoro coś już zaskoczyło to następnym razem się uda. Po histeroskopii u dońca czułam się super wracałam sama pendolino a następnego dnia do pracy. Facet jest mistrzem. Trzymaj się kochana i zrób tą histeroskopię bo może tu jest pies pogrzebany.

Niestety, u mnie beta <0,1 :(
Progesteron 66,7

Wiem, że to dopiero 6 dpt, ale chyba powinno coś drgnąć... W sobotę robię powtórkę, ale chyba muszę się pogodzić z tym, że się nie udało tym razem :(

Kochana, ale to chyba jeszcze za szybko na betę... przy blastce dopiero dzisiaj zaczyna byc produkowane hcg, a ty sie badalas rano, wiec za wcześnie na jakis wynik. Poza tym wystarczy, ze implantacja przesunie sie troche. Niepotrzebnie sobie sprawiasz stres, na powtorke idz najszybciej w piątek albo na spokojnie w sobotę. Trzymam kciuki!

Jeszcze was popytam dziewczyny doświadczone. U mnie z 8 zarodków dotrwało do 5 doby 6 w tym dwie blastki. 4 padły dziś. Myśląc przyszłościowo czy nie lepiej podawać w trzeciej dobie po dwa czy trzy zarodki skoro dalej się nie rozwijają w laboratorium. Wiadomo w laboratorium mają gorsze warunki niż w naturalnym inkubatorze.

Jesli masz 2 preparaty ktore nie wychodza w krwi to raczej wynik nie zmieni sie jakos znacznie jesli bylas na sztucznym cyklu bo twoj organizm zacznie wytwarzac progesteron ok 12 tygodnia

Dziekuje Gosiu, Tak na sztucznym, no tez tak mysle po przecyztaniu tych badan i informacji na blogach, ze dziewczyny tez mialy niski poziom po tym.

reklama
Do góry