reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny nie róbcie badania w diagnostyce zanikają albo zawyzaja wyniki paru lekarzy mi to już mówili I mojej mamie. Nie są miarodajne te badania....
Ale ogolnie wszystkie czy tylko amh? Ja wiem ze mozna smialo robic w diagnoatykach szpitalnych, bo probki od razu trafiaja do lab. Natomiast w osiedlowych punktach nie warto, bo za dlugo przechowuja probki w zlych warunkach i pozniej cuda na kiju wychodza

reklama
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki. Dzisiaj o 13 mam transfer. Chyba już się denerwuje bo wstałam z okrojonym bólem głowy. Wzięłam proszki, ale nie pomagają. Zaraz mnie rozsadzi.
Trzyma.y mocno Kochana [emoji110][emoji110][emoji110] bedzie dobrze[emoji173][emoji173][emoji173] ile bierzesz maluszkow? [emoji4]

Oj to uwazaj na cisnienie bo w ciazy to nic dobrego:/ wiem ze spacery pomagaja na wysokie cisnienie ale idz tu teraz na spacer. Ja Ci powiem ze odpukac od kilku dni nie mam problemu z nogami, az sama sie dziwie. Fakt praktyczne caly czas leze ale wczesniej to jak wdtawalam to juz byly spuchniete
Misis, a orientujesz sie czy za niskie cisnienie ma wplyw na ciezarna? To chyba lepiej jak jest w ta strone niz w druga, prawda? Przy upalach mi zawsze spada, wczoraj mialam 77/51, stad pewnie te moje upiorne bole glowy[emoji50]

No tak co się dziwić ale ty to już praktycznie koncóweczka to chen chen przede mną a my musimy jeszcze trochę dotrwać teraz jeszcze się nabawiliśmy jakieś bakterii gronkowca złocistego i znów pewnie antybiotyki będą. Tak jak mówisz w tą pogodę ciężko na spacer ale u mnie w domu też strasznie duszno
Ehh nie lubimy takich niespodzianek bardzo [emoji58] mam nadzieje ze antybol sobie szybko z tym dziadostwem poradzi! Zdrowka dla Was [emoji173][emoji173]

Misis, a orientujesz sie czy za niskie cisnienie ma wplyw na ciezarna? To chyba lepiej jak jest w ta strone niz w druga, prawda? Przy upalach mi zawsze spada, wczoraj mialam 77/51, stad pewnie te moje upiorne bole glowy[emoji50]
W ciazy niebezpieczne jest wysokie ciśnienie. Niskie tez nie jest dobre ale z,dwojga złego lepiej w te stronę:) wez sie z chlopem powadz to Ci podskoczy:laugh2: ale tak na powaznie to pomow o tym z gibekokogien

Piekny czlowieczek!! [emoji173] Na kiedy masz termin? Bo ja podobnie jak ty, u mnie 10t1d i maly tez ma ok 3.2cm :) Rodze 8.03 ale nie mowila mi ze jest przerosniety i ze bedzie wczesniej :/ Tak czy siak bedzue rybka :) A ruszal sie maluszek? Bo moj skakal i machal raczkami wczoraj :D Wszystko sobie nagralam na tel :) Ale pamiatka!
Ale super! [emoji173] ciesze sie ze u Was dobrze[emoji173][emoji173] juz tak dawno nic nie pisalas. Jak sie czujesz? U Was pewnie gorsze upaly niz w Pl
Dawaj zdjecie maluszka [emoji7]

Ostatnia edycja:
reklama
Ale ogolnie wszystkie czy tylko amh? Ja wiem ze mozna smialo robic w diagnoatykach szpitalnych, bo probki od razu trafiaja do lab. Natomiast w osiedlowych punktach nie warto, bo za dlugo przechowuja probki w zlych warunkach i pozniej cuda na kiju wychodza
Lekarze mówią że Wszystkie I na przykładzie mojego męża i mamy się zgadza że wyniki były z czapy z tymi co w szpitalu robili

Do góry