adansonia
Fanka BB :)
TakHaha serio? No to masz - tym bardziej sie bedzie starala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakHaha serio? No to masz - tym bardziej sie bedzie starala
Dziewczynki znow nie moglam dostac sie do forum! Mam wyniki beta 0.2 a amh wzroslo z 0.2 do 0.68. Jak to mozlowe? Czy leki typu prpgesteron heparyna czy encorton moga sfalszpwac wynik?? Szczerze watpie, amh przed.ostatnia silna stymulacja poszlo w gore zamiast w dol?! Zaczynam podejrzewac ze klinika podala.falszywy wynik ten 0.2 kiedys i bylam namawiana na kd!!!! Teraz robilam w labo nie w klinice. Co o tym sadziciem no bo jak to mozna inaczej wyjasnic???
Piękne fotki [emoji7] [emoji7] [emoji7]Ciocie rosne jak na drożdżach pani dr powiedziała że jestem wyrośnięty o tydzień więcej niż powinienem/am i poród pewnie będzie tydzień wcześniej po za tym wszystko jest ok
Obecnie docent jest na urlopie i wraca od 20 sierpniaBo oni teraz maja remont z,tego co dziewczyny pisaly wiec se mozesz dzwonić. Moze ktoras dobra duszyczka nnapisze do kiedy on uest
Bo my tak blisko z terminami jesteśmy... Wasze dziewczyny i moj chlopak mam jeszcze trochę prasowania ale nie daje rady w tej temperaturze....
@motylek24 w takim razie ogromne kciuki teraz aby kropeczek wgryzł się na całe 9 miesięcyDziewczyny już jestem po transferze. Z 9 zarodków zostało mi 6 w tym dwie blastocysty. Podali mi jedną klasa 3AB i jedna 1BB poszła się mrozić. Czekają co z resztą do jutra. No muszę to napisać, wracam bez majtek z kliniki, z tego wszystkiego zapomniałam założyć. Trzymam kciuki za was i waszą walkę.
Tak ja tez równie mocno obserwuje wagi Waszych/Naszych maleństw tez mysle o SN chociaż chyba na początku chciałam CC bo wydawałaby sie latwiejsza u mnie prasowanie skończone, współczuje Ci - ja w takie upały z brzuchem to leze przy wicherku i jem musze przestać bo klocka stworze
Lepiej bym tego nie ujęła @chlopkersNawet tak nie probuj myslec ze masz nauczke od losu!!!!! Przeciez to normalne, ze kazda z nas bardzo chce, zeby sie powiodlo, zeby to byl TEN transfer, zeby wreszcie usmiechnal sie do nas los. A skoro mialas dobre przyrosty bety, tzn, ze cieszylas sie z aktualnego etapu procedury, to normalne! Nie probowalas zaklinac rzeczywistosci i wmawiac sobie nierealnych rzeczy, tylko sie opieralas na faktach!
I nie mow prosze, ze nie masz prawa sie uzalac, bo inne osoby przeszly wiecej niz Ty. Kochana, dla kazdej z nas jej historia jest ta najwazniejsza i kazda ma prawo sie tu pozalic, wylac caly bol, zwierzyc z najbardziej smutnych mysli. Po to jest to forum. To grupa wsparcia, a nie licytacji kto ile przeszedl i czy ma juz prawo do smutku, czy jeszcze nie..
Co do bety, niedobrze ze wyhamowala[emoji20][emoji20] Jest jednak szansa, tak jak dziewczyny pisza, ze jeden z zarodkow przestal sie rozwijac i zostal tylko jeden, stad chwilowy nizszy przyrost. Bardzo mocno trzymam kciuki, zeby jednak beta ruszyla [emoji173][emoji173]
kiedy bedziesz rozmawiac z lekarzem?
Myslami jestesmy wszystkie z Toba [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Kochana a Ty kiedy masz kolejna wizyte ?Obecnie docent jest na urlopie i wraca od 20 sierpnia
Ale zapisywać się można... jednak termin jest na koniec września - tel. 696004043
Dobrze pamiętam ze Tobie pasuje termin w Wawie? na znanym lekarzu jest taka opcja powiadom o wolnym terminie i mi np dzisiaj wysłali wolny termin 18.08 ( oczywiście już zajęty albo Pani z infolinii podpowiedziała żeby dzwonić dzień wcześniej bo też się zwalniają miejscaKochana a Ty kiedy masz kolejna wizyte ?
Kurde a ja myślałam że się wbije na wizytę w przyszłym tygodniu...