reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki znow nie moglam dostac sie do forum! Mam wyniki beta 0.2 a amh wzroslo z 0.2 do 0.68. Jak to mozlowe? Czy leki typu prpgesteron heparyna czy encorton moga sfalszpwac wynik?? Szczerze watpie, amh przed.ostatnia silna stymulacja poszlo w gore zamiast w dol?! Zaczynam podejrzewac ze klinika podala.falszywy wynik ten 0.2 kiedys i bylam namawiana na kd!!!! Teraz robilam w labo nie w klinice. Co o tym sadziciem no bo jak to mozna inaczej wyjasnic???

Przykro mi :-( A co do amh to nawet moja lekarka powiedziała, że to jest wynik zmienny, orientacyjny :-\

Bo my tak blisko z terminami jesteśmy... Wasze dziewczyny i moj chlopak :D mam jeszcze trochę prasowania ale nie daje rady w tej temperaturze....

Ja zaczynam od jutra rzeczy od Młodej! :-( ciuszki, pościele itd i jestem przerażona, nie tylko ta temperaturą, ale tym że ogólnie nienawidzę prasować :p mogę robić wszystko z uśmiechem na twarzy, ale nie to hih :-D Chociaż dla siebie do szpitala mam już zrobione.

Dziewczyny już jestem po transferze. Z 9 zarodków zostało mi 6 w tym dwie blastocysty. Podali mi jedną klasa 3AB i jedna 1BB poszła się mrozić. Czekają co z resztą do jutra. No muszę to napisać, wracam bez majtek z kliniki, z tego wszystkiego zapomniałam założyć. Trzymam kciuki za was i waszą walkę.
@motylek24 w takim razie ogromne kciuki teraz aby kropeczek wgryzł się na całe 9 miesięcy ;):biggrin2::biggrin2:

Tak ja tez równie mocno obserwuje wagi Waszych/Naszych maleństw :tak: tez mysle o SN chociaż chyba na początku chciałam CC bo wydawałaby sie latwiejsza:confused: u mnie prasowanie skończone, współczuje Ci - ja w takie upały z brzuchem to leze przy wicherku i jem:-) :) musze przestać bo klocka stworze :-D

Gdybym nie miała mrożaka to by mi było jedno czy sn czy cc :-) na razie jesteśmy umówione z lekarka, że stajemy na głowie, żeby udało się naturalnie, choćbyśmy już miały coś działać koło 38tc

Nawet tak nie probuj myslec ze masz nauczke od losu!!!!! Przeciez to normalne, ze kazda z nas bardzo chce, zeby sie powiodlo, zeby to byl TEN transfer, zeby wreszcie usmiechnal sie do nas los. A skoro mialas dobre przyrosty bety, tzn, ze cieszylas sie z aktualnego etapu procedury, to normalne! Nie probowalas zaklinac rzeczywistosci i wmawiac sobie nierealnych rzeczy, tylko sie opieralas na faktach!
I nie mow prosze, ze nie masz prawa sie uzalac, bo inne osoby przeszly wiecej niz Ty. Kochana, dla kazdej z nas jej historia jest ta najwazniejsza i kazda ma prawo sie tu pozalic, wylac caly bol, zwierzyc z najbardziej smutnych mysli. Po to jest to forum. To grupa wsparcia, a nie licytacji kto ile przeszedl i czy ma juz prawo do smutku, czy jeszcze nie..
Co do bety, niedobrze ze wyhamowala[emoji20][emoji20] Jest jednak szansa, tak jak dziewczyny pisza, ze jeden z zarodkow przestal sie rozwijac i zostal tylko jeden, stad chwilowy nizszy przyrost. Bardzo mocno trzymam kciuki, zeby jednak beta ruszyla [emoji173][emoji173]
kiedy bedziesz rozmawiac z lekarzem?
Myslami jestesmy wszystkie z Toba [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Lepiej bym tego nie ujęła @chlopkers
emoji173.png
emoji173.png

reklama
Kochana a Ty kiedy masz kolejna wizyte ?
Kurde a ja myślałam że się wbije na wizytę w przyszłym tygodniu... :(
Dobrze pamiętam ze Tobie pasuje termin w Wawie? na znanym lekarzu jest taka opcja powiadom o wolnym terminie i mi np dzisiaj wysłali wolny termin 18.08 ( oczywiście już zajęty :unsure:albo Pani z infolinii podpowiedziała żeby dzwonić dzień wcześniej bo też się zwalniają miejsca :biggrin2:

Do góry