reklama
NataliaNNN
Fanka BB :)
W wawie terminy dopiero na koniec października , przynajmniej tak jest na znanylekarz.pl ale zawsze można próbować dzień wcześniej wieczorem dzwonić i umówić się na kolejny dzień
A jak ma ten lekarz na imię?
U
użytkowniczka v
Gość
Wow,jestem pozytywnie zaskoczona. Na mnie nie zrobiła dobrego wrażenie,a tutaj stanęła na wysokości zadania. Strasznie się cieszę,to zawsze jakiś pozytyw i krok do przodu. :*Dziewczynki
Poszlam dzisiaj do pani Cz - ale raczej nie jako do lekarza, predzej jako do dyrektora. I powiem Wam, ze stanela kobita na wysokosci zadania. W efekcie poki co, zostajemy u niej mowta co chceta, ale wreszcie ktos sie zainteresowal, ufff.
Agniecha1508
Brawo Ty !!! Kochana wqkurwiona "baba" góry przeniesie - @dżoasia mam nadzieję , ze Panią Cz. tez dobrze wqurwilas IhahihahaihahaDziewczynki
Poszlam dzisiaj do pani Cz - ale raczej nie jako do lekarza, predzej jako do dyrektora. I powiem Wam, ze stanela kobita na wysokosci zadania. W efekcie poki co, zostajemy u niej mowta co chceta, ale wreszcie ktos sie zainteresowal, ufff.
misis188
O kurna to nie dobrze z tymitym torbielami. Mam nadzieje ze poto antykach znikna dziady. Kiedy kolejna wizyta?Porobily mi sie torbiele jak kurze jaja, nie.mierzyla ich ale mam wrazenie ze od wczoraj mega urosly jeszcze. Ale w nastepnym cyklu antyki i zobaczymy jak to bedzie wygladalo.
misis188
I beda Ci kit wciskac ze z nasienirm bylo cos nie tak. Mam nadzieje ze sie zrehabilitujaAaa, no i nasienie bylo bardzo ok, to leki byly ujowo dobrane.
adansonia
jakie leki CI teraz dali i kiedy kolejne podejście?Aaa, no i nasienie bylo bardzo ok, to leki byly ujowo dobrane.
By the way.... Czerwinska nie lubi Gretki
Jarosław paśnikA jak ma ten lekarz na imię?
Never give up
Cudowny mały człowiek ️Ciocie rosne jak na drożdżach pani dr powiedziała że jestem wyrośnięty o tydzień więcej niż powinienem/am i poród pewnie będzie tydzień wcześniej po za tym wszystko jest ok
reklama
dżoasia
Haha serio? No to masz - tym bardziej sie bedzie staralajakie leki CI teraz dali i kiedy kolejne podejście?
By the way.... Czerwinska nie lubi Gretki
Podziel się: