reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moze zmiana kliniki? Polecam novum i wlasciciela. On jest od ciezkich przypadkoem zajela bym sue tez immunologia i tu mamy Pana Pasnika z lodzi
Nie znam Dr Lewandowskiego, ale wiem, ze dwoch lekarzy, ktorzy sa jego tzw. prawymi rekami (Dr Zamora i Dr Wojewodzki) sa rownie dobrzy [emoji4] wiec gdyby sie komus nie udalo dostac do Szefa, to ja osobiscie bardzo polecam Dr Z [emoji4]

reklama
Dziewczynki :)
Poszlam dzisiaj do pani Cz - ale raczej nie jako do lekarza, predzej jako do dyrektora. I powiem Wam, ze stanela kobita na wysokosci zadania. W efekcie poki co, zostajemy u niej :) mowta co chceta, ale wreszcie ktos sie zainteresowal, ufff.
Juuuupie!!! :):):):)
Asik nie ważne komu ona pasowała, komu nie - najważniejsze aby Tobie pasowała i stanęła na wysokości zadania :*

No na wszelki wypadek jakby zanikły plemniki ....kiedyś brał

na wszelki wypadek ...kiedyś zamówiłam mu tez pigułki z Niemiec na poprawę nasienia i mu to pogorszyło i dr kazała zamrozić bo nie jest dobrze i brał tylko przez pare miesięcy witaminki ,a dziś ze niestety mało jest i kolejna wizyta 28
Szczescie, my przerobilismy sporo roznych supli i diet na poprawe nasienia. I powiem Ci, ze gotowe mieszanki witaminowe (u nas najbardziej Extrasperm) wlasnie na poprawe nasienia pogarszaly albo morfologie albo chromatyne. W efekcie androlog kazal odstawic wszystko, chodzic w luznych gatkach i odstawic calkowicie alko (wczesniej zdarzalo sie M jakies pifko).

Chlopkers a u nas androlog kazał przyjmowac kreatyne .. i wyniki hmm powalające.. wynik 1 ok 7ml wynik 2 po 6 miesiącach ok 49.. dziwna sprawa :o

Chlopkers a u nas androlog kazał przyjmowac kreatyne .. i wyniki hmm powalające.. wynik 1 ok 7ml wynik 2 po 6 miesiącach ok 49.. dziwna sprawa :o
Skąd taka różnica 2 różne kliniki. I otóż invimed bada nasienie z powierzchni płaskiej to co widac okiem a druga klinika bada ilośc w objętości ..

Kochana a Ty kiedy masz kolejna wizyte ?
Kurde a ja myślałam że się wbije na wizytę w przyszłym tygodniu... :(
A przyszła Ci widomość ze jest wolny termin na 18stego??? :p Mi przyszła... i już śniłam jak zmieniam termin... ale własnie chyba go przespałam...:p
I w dalszym ciągu pozostaje termin - 28.08

Ja zaczynam od jutra rzeczy od Młodej! :-( ciuszki, pościele itd i jestem przerażona, nie tylko ta temperaturą, ale tym że ogólnie nienawidzę prasować :p mogę robić wszystko z uśmiechem na twarzy, ale nie to hih :-D Chociaż dla siebie do szpitala mam już zrobione.
Kochana moze od piatku bedzie lepiej? Bo jutro ma byc punkt kulminacyjny upalow, strasza jakimis nienormalnie wysokimi temp [emoji58]

reklama
A przyszła Ci widomość ze jest wolny termin na 18stego??? :p Mi przyszła... i już śniłam jak zmieniam termin... ale własnie chyba go przespałam...:p
I w dalszym ciągu pozostaje termin - 28.08
Tak przyszła ale do spamu :p i też przegapiłam , a teraz sprawdzam co chwilę maila jak by się coś jeszcze zwolniło :p ja na razie będę czekać na ostatnie wyniki th1 th2 i cos będę kombinować :) może akurat się uda :) a Twoje wyniki jak tam ?

Do góry