reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moze zmiana kliniki? Polecam novum i wlasciciela. On jest od ciezkich przypadkoem zajela bym sue tez immunologia i tu mamy Pana Pasnika z lodzi
Nie znam Dr Lewandowskiego, ale wiem, ze dwoch lekarzy, ktorzy sa jego tzw. prawymi rekami (Dr Zamora i Dr Wojewodzki) sa rownie dobrzy [emoji4] wiec gdyby sie komus nie udalo dostac do Szefa, to ja osobiscie bardzo polecam Dr Z [emoji4]

reklama
Dziewczynki :)
Poszlam dzisiaj do pani Cz - ale raczej nie jako do lekarza, predzej jako do dyrektora. I powiem Wam, ze stanela kobita na wysokosci zadania. W efekcie poki co, zostajemy u niej :) mowta co chceta, ale wreszcie ktos sie zainteresowal, ufff.
Juuuupie!!! :):):):)
Asik nie ważne komu ona pasowała, komu nie - najważniejsze aby Tobie pasowała i stanęła na wysokości zadania :*

No na wszelki wypadek jakby zanikły plemniki ....kiedyś brał

na wszelki wypadek ...kiedyś zamówiłam mu tez pigułki z Niemiec na poprawę nasienia i mu to pogorszyło i dr kazała zamrozić bo nie jest dobrze i brał tylko przez pare miesięcy witaminki ,a dziś ze niestety mało jest i kolejna wizyta 28
Szczescie, my przerobilismy sporo roznych supli i diet na poprawe nasienia. I powiem Ci, ze gotowe mieszanki witaminowe (u nas najbardziej Extrasperm) wlasnie na poprawe nasienia pogarszaly albo morfologie albo chromatyne. W efekcie androlog kazal odstawic wszystko, chodzic w luznych gatkach i odstawic calkowicie alko (wczesniej zdarzalo sie M jakies pifko).

Chlopkers a u nas androlog kazał przyjmowac kreatyne .. i wyniki hmm powalające.. wynik 1 ok 7ml wynik 2 po 6 miesiącach ok 49.. dziwna sprawa :o

Chlopkers a u nas androlog kazał przyjmowac kreatyne .. i wyniki hmm powalające.. wynik 1 ok 7ml wynik 2 po 6 miesiącach ok 49.. dziwna sprawa :o
Skąd taka różnica 2 różne kliniki. I otóż invimed bada nasienie z powierzchni płaskiej to co widac okiem a druga klinika bada ilośc w objętości ..

Kochana a Ty kiedy masz kolejna wizyte ?
Kurde a ja myślałam że się wbije na wizytę w przyszłym tygodniu... :(
A przyszła Ci widomość ze jest wolny termin na 18stego??? :p Mi przyszła... i już śniłam jak zmieniam termin... ale własnie chyba go przespałam...:p
I w dalszym ciągu pozostaje termin - 28.08

Ja zaczynam od jutra rzeczy od Młodej! :-( ciuszki, pościele itd i jestem przerażona, nie tylko ta temperaturą, ale tym że ogólnie nienawidzę prasować :p mogę robić wszystko z uśmiechem na twarzy, ale nie to hih :-D Chociaż dla siebie do szpitala mam już zrobione.
Kochana moze od piatku bedzie lepiej? Bo jutro ma byc punkt kulminacyjny upalow, strasza jakimis nienormalnie wysokimi temp [emoji58]

reklama
A przyszła Ci widomość ze jest wolny termin na 18stego??? :p Mi przyszła... i już śniłam jak zmieniam termin... ale własnie chyba go przespałam...:p
I w dalszym ciągu pozostaje termin - 28.08
Tak przyszła ale do spamu :p i też przegapiłam , a teraz sprawdzam co chwilę maila jak by się coś jeszcze zwolniło :p ja na razie będę czekać na ostatnie wyniki th1 th2 i cos będę kombinować :) może akurat się uda :) a Twoje wyniki jak tam ?

Do góry