Pasnik ma krotdze terminy ponoc w Wawie tylko drozej tu jest za wizyteDziękuję Asiu,w takim razie zrobię te badania. Blastki,które nam zostały są ładne,więc głupio byłoby się nie przebadać i je "zmarnować". Do Paśnika też się umówię,tylko te terminy są już dosyć odległe,więc w międzyczasie pewnie już bedę mieć z diagnostyki wyniki.
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Dziewczynki
Poszlam dzisiaj do pani Cz - ale raczej nie jako do lekarza, predzej jako do dyrektora. I powiem Wam, ze stanela kobita na wysokosci zadania. W efekcie poki co, zostajemy u niej mowta co chceta, ale wreszcie ktos sie zainteresowal, ufff.
Poszlam dzisiaj do pani Cz - ale raczej nie jako do lekarza, predzej jako do dyrektora. I powiem Wam, ze stanela kobita na wysokosci zadania. W efekcie poki co, zostajemy u niej mowta co chceta, ale wreszcie ktos sie zainteresowal, ufff.
Lotta84
Dziewczynki
Poprosimy o szczegóły?
misis188
To super @adansonia tez sobie ja chwali. A musiala stanąć na wysokosci zadania skoro tak nawalili. Jednak ten cykl przerwy bedziesz miec czy od razu ruszasz?Dziewczynki
Bo my tak blisko z terminami jesteśmy... Wasze dziewczyny i moj chlopak mam jeszcze trochę prasowania ale nie daje rady w tej temperaturze....Tobie jak Tobie, ale mąż będzie mniej się bał brać Go na ręce mój jak słyszy, że są dzieci, które się rodzą po 2KG i mniej to mówi, że On by się bał zgnieść, albo zrobić jakąś inną krzywdę.
Daj mi znać jak po wizycie, bo Twoje i @Barburka dziecięce wagi interesują mnie najbardziej heh
W wawie terminy dopiero na koniec października , przynajmniej tak jest na znanylekarz.pl ale zawsze można próbować dzień wcześniej wieczorem dzwonić i umówić się na kolejny dzieńPasnik ma krotdze terminy ponoc w Wawie tylko drozej tu jest za wizyte
adansonia
@dżoasia dobry wybór kochana. Ja też wcześniej się leczylam u G I przenioslam się do niej i zupełnie inaczej się czułam pod jej opieką zadbana I wysłuchana. W moim przypadku jej leczenie było rozsadniejsze I skuteczne.To super @adansonia tez sobie ja chwali. A musiala stanąć na wysokosci zadania skoro tak nawalili. Jednak ten cykl przerwy bedziesz miec czy od razu ruszasz?
dżoasia
Wiecej szczegolow w kolejnym odcinku ;P a tak serio to ma sie ze wszystkim jeszcze przespac i na.kolejnej wizycie powiedziec co udalo sie zdzialac. W kazdym razie nie musimy placic za msome i hodowle do 5 doby.Poprosimy o szczegóły?
Anett96 - ja miałam zblokowane hormony (dheas i testosteron) po encortonie. Może u Ciebie też steryd coś namieszał.
Mam pytanie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z ivf na cyklu naturalnym? Chodzi mi to po głowie... Choć przy naszych dotychczasowych wynikach, to mam duże wątpliwości.
Mam pytanie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z ivf na cyklu naturalnym? Chodzi mi to po głowie... Choć przy naszych dotychczasowych wynikach, to mam duże wątpliwości.
reklama
dżoasia
Porobily mi sie torbiele jak kurze jaja, nie.mierzyla ich ale mam wrazenie ze od wczoraj mega urosly jeszcze. Ale w nastepnym cyklu antyki i zobaczymy jak to bedzie wygladalo.To super @adansonia tez sobie ja chwali. A musiala stanąć na wysokosci zadania skoro tak nawalili. Jednak ten cykl przerwy bedziesz miec czy od razu ruszasz?
Podziel się: