reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję Asiu,w takim razie zrobię te badania. Blastki,które nam zostały są ładne,więc głupio byłoby się nie przebadać i je "zmarnować". Do Paśnika też się umówię,tylko te terminy są już dosyć odległe,więc w międzyczasie pewnie już bedę mieć z diagnostyki wyniki.
Pasnik ma krotdze terminy ponoc w Wawie tylko drozej tu jest za wizyte

reklama
Dziewczynki :)
Poszlam dzisiaj do pani Cz - ale raczej nie jako do lekarza, predzej jako do dyrektora. I powiem Wam, ze stanela kobita na wysokosci zadania. W efekcie poki co, zostajemy u niej :) mowta co chceta, ale wreszcie ktos sie zainteresowal, ufff.
To super:) @adansonia tez sobie ja chwali. A musiala stanąć na wysokosci zadania skoro tak nawalili. Jednak ten cykl przerwy bedziesz miec czy od razu ruszasz?

Tobie jak Tobie, ale mąż będzie mniej się bał brać Go na ręce :p mój jak słyszy, że są dzieci, które się rodzą po 2KG i mniej to mówi, że On by się bał zgnieść, albo zrobić jakąś inną krzywdę.

Daj mi znać jak po wizycie, bo Twoje i @Barburka dziecięce wagi interesują mnie najbardziej heh
Bo my tak blisko z terminami jesteśmy... Wasze dziewczyny i moj chlopak :D mam jeszcze trochę prasowania ale nie daje rady w tej temperaturze....

To super:) @adansonia tez sobie ja chwali. A musiala stanąć na wysokosci zadania skoro tak nawalili. Jednak ten cykl przerwy bedziesz miec czy od razu ruszasz?
@dżoasia dobry wybór kochana. Ja też wcześniej się leczylam u G I przenioslam się do niej i zupełnie inaczej się czułam pod jej opieką zadbana I wysłuchana. W moim przypadku jej leczenie było rozsadniejsze I skuteczne.

Anett96 - ja miałam zblokowane hormony (dheas i testosteron) po encortonie. Może u Ciebie też steryd coś namieszał.
Mam pytanie, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z ivf na cyklu naturalnym? Chodzi mi to po głowie... Choć przy naszych dotychczasowych wynikach, to mam duże wątpliwości.

reklama
Do góry