reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pytanie czy robiłaś w tym samym labie co wcześniej? Jaką miałaś przerwę od poprzedniego wyniku.
Kochana, a czy ty nie suplementowałaś się od ostatniego wyniku?

Może to od temperatury?
Generalnie polecane, Luźne gatki, unikanie gorąca i gorących kąpieli.
Co do witamin, mogą poprawić a może być na odwrót, lub nawet bez zmian. Profertil, Androvit są z tych polecanych przez dr Wol/ski. A co bral twój m? Może a dużo tego było? Własne kompozycje? Kiedy zaczynacie procedurę?
Wlasnie robilam ma wlasna reke to amh i nie w klinice. Moedzy jednym a drugim badaniem minal rowny rok i nie suplementowalam nic a nic

Pytanie czy robiłaś w tym samym labie co wcześniej? Jaką miałaś przerwę od poprzedniego wyniku.
Kochana, a czy ty nie suplementowałaś się od ostatniego wyniku?

Może to od temperatury?
Generalnie polecane, Luźne gatki, unikanie gorąca i gorących kąpieli.
Co do witamin, mogą poprawić a może być na odwrót, lub nawet bez zmian. Profertil, Androvit są z tych polecanych przez dr Wol/ski. A co bral twój m? Może a dużo tego było? Własne kompozycje? Kiedy zaczynacie procedurę?
Mąż bral Othomol fertil plus ściągane z Niemiec i to mu bardzo pogorszyło

Dziewczynki znow nie moglam dostac sie do forum! Mam wyniki beta 0.2 a amh wzroslo z 0.2 do 0.68. Jak to mozlowe? Czy leki typu prpgesteron heparyna czy encorton moga sfalszpwac wynik?? Szczerze watpie, amh przed.ostatnia silna stymulacja poszlo w gore zamiast w dol?! Zaczynam podejrzewac ze klinika podala.falszywy wynik ten 0.2 kiedys i bylam namawiana na kd!!!! Teraz robilam w labo nie w klinice. Co o tym sadziciem no bo jak to mozna inaczej wyjasnic???
A moze estradiol wplynal? Nie wiem czy to mozliwe ale tak mi sie wydaje ze estrofem mogl tu cos naknocic. Jak ci sie chce w to bawic to powtorz w 2dc.

Niekoniecznie, w diagnostyce zrobisz prawie wszystko, nie wiem jak z nk
Dziękuję Asiu,w takim razie zrobię te badania. Blastki,które nam zostały są ładne,więc głupio byłoby się nie przebadać i je "zmarnować". Do Paśnika też się umówię,tylko te terminy są już dosyć odległe,więc w międzyczasie pewnie już bedę mieć z diagnostyki wyniki.

reklama
Szczescie ty przeciez do crio mialas podchodzic to po co klinice nasienie emka
Kochana tak będę podchodzić teraz do crio,ale oni w kwietniu zobaczyli ze nasienie męża osłabiło się po tych pigułkach niemieckich i kazali już zamrozić gdyby za jakiś czas juz ich nie miał ... czekałam 3 ponad miesiące żeby unormowalo się po tych tabletkach i dziś zdecydowałam się iść z nim sprawdzić jakość i jak coś zamrozić i tak mnie zdołował bo nic nie nadaje się do zamrożenia :mad: chciałam dobrze ,a z robiłam huj.....o:(

Do góry