Kochana teraz najważniejsze żebyś się poczuła lepiej. Ja się uparłam na transfer chociaż lekarz mi mówiła że to nie jest najlepszy pomysł. Teraz wiem że powinnam była jej posłuchać ale ja oczywiście klapki na oczach nagrzalam się na ten transfer jak arab na kurs pilotażu i udawałam że nic mi nie jest i dobrze się czuje. Odpocznij sobie po punkcji, weź L4 czy idź na urlop a w następnym cyklu jak jajniki odpoczna podejdź do transferu. Mówię Ci to z własnego doświadczenia.Niestety o transferze na swiezo tez moge zapomniec choc bardzo mi na tym zalezalo. Ale tak jak sie czuje to odpuszczam te mysli i skupiam narazie na tym by bylo mi lepiej. Dzis nie bylo widac u mnie wody w brzuchu. Aj my to sie mamy...
reklama
annemarie
Fanka BB :)
We wszystkich klinikach dostajesz wszystkie rozwijajace sie czy blastki , czy morule. Chyba ze powiesz , ze chcesz np tylko 4 . Tak nie ma ograniczen. Masz zawsze gwarantowana ilosc na swiezy transfer i jedno krio. To musza ci zapewnic. A reszta... czym wiecej tym lepiejJa bym szla na Czechy, oni sa przeciez prekursorami kd i widac, ze maja swietne wyniki. Ja zaluje troche, ze nie zorientowalam sie bardziej zanim zdecydowalismy sie na klinice w Polsce. Nasza klinika pod katem kd wydaje sie ok, mielismy bardzo szybko dobrana dawzynie ze swiezych komorek, ale jedyne co nas ogranicza to ustawowe zaplodnienie 6 jajeczek. Na szczescie mielismy 6 zarodkow z 6 jajeczek ale w czechach jest to na plus, ze w niektorych programach dostaje sie wszystkie wiec o ile wiecej szans!
Mieciu85
Dziewczyny kusi mnie troche zeby jutro jechac na ta bete w 8dpt, ale jak pojade w 8 i zrobie weryfikacje w 10 to nawet jakby dobrze przyrastalo to i tak pewnie trzeba by bylo robic kolejne weryfikacje. Robic jutro czy wstryzmac sie do 10dpt?
NADZIEJA 76
Zaciekawiona BB
Leczę się u dr GizleraU kogo się leczysz? Też byłam w tym invimedzie ale u dr, której już nie ma.
izabella87
Troche skopali temat, nasza klinika by nam od razu proponowala nast dawczynie na wlasny koszt. Jestes pewna ze w dobrych rekach jestes?tyle kasy , nadzieji ... ehh
Właśnie chciałam o to zapytać czy to normalne ze tylko dwa zarodki z tylu komórek? I jeszcze normalnie za to płacić ? Kurczę już pogięło ich z tym wszystkim
Justin87
Rzekomo jest najlepszy w tej klinice.Leczę się u dr Gizlera
Mam nadzieje ze jitro uda mi sie tam dodzwonic!Właśnie przerzucam forum w poszukiwaniu postu od Ciebie.
Ja miałam raz taką sytuację, że na moim zleceniu badań pielegniarka nie wpisała mojego peselu i przez to nie mogli wrzucić na moje konto wyników. Może u Ciebie jest podobna sytuacja?
NADZIEJA 76
Zaciekawiona BB
Mieciu mielismy z mrożonych komórek.A mieliscie ze swiezych czy mrozonych komorek? Bo te mrozone tak sie lubia degradowac, kurcze to tez przeszliscie [emoji173]️
anetka303
Link do: MamaDu.pl - ciąża, poród, niemowlę, przedszkolak
Chyba bym mu wcisnela głowice od usg w jego tępy łeb!
Chyba bym mu wcisnela głowice od usg w jego tępy łeb!
reklama
NADZIEJA 76
Zaciekawiona BB
My mamy ok.300 km do Czech.Uciekaj stamtad, na koszt kliniki to musi miec kosz jajek. Ja sie na polskich niestety nie znam, ale z tego co piszesz wynika ze niezbyt im to wychodzi. Macie do Czech daleko? Tez zasuwam 700 km
Podziel się: