ilmenau
Fanka BB :)
Link do: MamaDu.pl - ciąża, poród, niemowlę, przedszkolak
Chyba bym mu wcisnela głowice od usg w jego tępy łeb!
A ja gdzies indziej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: MamaDu.pl - ciąża, poród, niemowlę, przedszkolak
Czytalam o tym. Brak slow na takie chamstwo...Link do: MamaDu.pl - ciąża, poród, niemowlę, przedszkolak
My mamy ok.300 km do Czech.
Cozza ja tez dzieki Kalno wrocolam do zywych. Ja pobiegne do invicty w Wawie. Dziewczyny ktorego lekarza tam polecacie? Wiem ze kunicki jest super ale terminy do niego daleeeekieWarszawa lub Gdańsk, w zależności gdzie będzie wcześniejszy termin. Dzięki Twojej informacji wróciłam do żywych i znowu zachciało mi się powalczyć A Ty gdzie robiłaś? Nie wiem czy ma to znaczenie w którym mieście powinnam robić zabieg
Ja blisko Was 79[emoji16][emoji16]Aaa to mamy silną grupę 75-76, i dobrze, w kupie siła )
O matko.[emoji33][emoji33][emoji33]Link do: MamaDu.pl - ciąża, poród, niemowlę, przedszkolak
qwa co za imbecylLink do: MamaDu.pl - ciąża, poród, niemowlę, przedszkolak
A do jakiej kliniki w Czechach najlepiej się udac jeżeli mogę spytać?My mamy ok.300 km do Czech.
Dla mnie nie normalne. Nie wiem co jest u ciebie w umowie i do czego sie zobowiazuja,nasza dawczyni miala 7 komorek pobranych i mielismy z tego 5 blastek, jasne ze moze sie noga podwinac i cos pojdzie nie tak, ale to nie moze byc regula.Właśnie chciałam o to zapytać czy to normalne ze tylko dwa zarodki z tylu komórek? I jeszcze normalnie za to płacić ? Kurczę już pogięło ich z tym wszystkim
@PaulinkaP A ty nie miałaś być na wakacjach?Paulinka to czekamy na relacje z jutrzejszej wizyty kciuki zaciśnięte