reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asienko nie mogę przestań dziś myśleć o Tobie jakie to życie jest k****sko niesprawiedliwe. Ale niestety żyć dalej trzeba i walczyć.
Zawsze z danej sytuacji trzeba wyciągać wnioski i tak jest w tym przypadku... wiesz już że taki protokół nie jest dla Ciebie i trzeba działać na długim.
Z pracą Asia jest tak, że czasami jednak trzeba dokonać zmiany jeśli coś jest nie tak. Wiem że jesteś silna babka i dasz radę! :*:*:*
A dziś się napij, walnij może coś mocniejszego od nektaru zalecanego przez doktora i od poniedziałku po wizycie podnosimy cyc i do przodu! :*

Dżoasia a co Ty robisz ze roboty już nie lubisz swojej?
I czemu masz dziwna umowę czasowa - ch.... pracodawca?

matko czy wy też macie takie skaranie z prasowaniem - mój m@łż wczoraj wrócił z pracy wziął prysznic się przebrał, przed snem wziął prysznic się przebrał, w nocy o 3 się obudził i stwierdził, że mu gorąco wziął prysznic się przebrał,, wstał rano wziął prysznic się przebrał, w tym tempie to za kilka dni nie będzie miał się w co ubrać :D a ja dziś wyprasowałam 3 podkoszulki zlałam się potem i co prysznic i przebieranki - wrrr że nie wymyślili automatycznej prasowalnicy :D padam normalnie! a upały do końca tygodnia nadają :(

Kochana mój też czyścioszek ciągle małpa [emoji205][emoji205][emoji205][emoji205] w kąpieli. Czasem z tygodnia mam ponad 20 męskich podkoszulek. Do tego z pracy też ubranko przynosi do prania i prasowania. Śmieje się ze jego szef powinien mi placic.

Odzyskalam swiadomosc na sali dopiero, a i to taka srednia bylam bo pamoetam ze przyszla do mnie dziewczyna z lozka obok i przytulila bo zaczelam plakac jak dziecko. Nie wiem o co kaman. Ale jakis taki smutek po narkozie mi sie wlaczyl [emoji50]

Ja po pierwszej punkcji zaraz po przebudzeniu na łóżku zaczęłam wyć i to jak wyć, że jestem nieszczęśliwa, że jak poszło, co się dzieje, że czemu ja płaczę itd, mój mąż przerażony a pielęgniarka w śmiech i mówi mu "Pan się nie denerwuje, to normalne" :-D

Dziewczyny z Krakowa,mam pytanie "trochę" odbiegające od tematu. Czy któraś ma do polecienia jakąś szkołę jazdy? Zebrałam się w końcu żeby wyleczyć swój największy kompleks - brak prawka, dzisiaj załatwiłam lekarza i profil kierowcy w urzędzie i teraz myślę gdzie się zapisać.
Podobno Szkoła Jazdy Lejdis jest dobra i fajny klimat mają.

reklama
Biedroneczko jak skończą nam siw wydatki związane z invitro to zaczniemy odkładać na nowe cycki żeby znowu sterczały jak należy;):-D. A Ty jak się czujesz ??

Ja najpierw na depilacje laserowa zbieram. potem - masz racje cycki se zrobie ale to po karmieniu.
Dobrze się czuję jutro do domku pewnie.;)
Ale nie jest mi wesoło - przyjęli Panią z poronieniem po invitro. ;((

Do góry