reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana mój też czyścioszek ciągle małpa [emoji205][emoji205][emoji205][emoji205] w kąpieli. Czasem z tygodnia mam ponad 20 męskich podkoszulek. Do tego z pracy też ubranko przynosi do prania i prasowania. Śmieje się ze jego szef powinien mi placic.
no mi się zapowiada na 30 błahaha sama też się ciągle kąpie i przebieram ugotuje się przy tym prasowaniu jak nic

Czy po nieudanym in vitro w cyklu swiezo po stymulacji mialyscie powiekszony biust i bolący pomimo koncowki okresu? Bo juz nie wiem czy w jajowodzie ciazy szukac bo bete tylko w 8 dpt robilam a ze byla ujemna to darowalam juz sobie.

Dziewczyny reansumujac moje wszystkie pytania to jakie witaminy polecacie w trakcie przygotowań do transferu tak żebym nie musisla łykać miliona tabletek a były naprawdę dobre :) chce sobie właśnie zamówić

matko czy wy też macie takie skaranie z prasowaniem - mój m@łż wczoraj wrócił z pracy wziął prysznic się przebrał, przed snem wziął prysznic się przebrał, w nocy o 3 się obudził i stwierdził, że mu gorąco wziął prysznic się przebrał,, wstał rano wziął prysznic się przebrał, w tym tempie to za kilka dni nie będzie miał się w co ubrać :D a ja dziś wyprasowałam 3 podkoszulki zlałam się potem i co prysznic i przebieranki - wrrr że nie wymyślili automatycznej prasowalnicy :D padam normalnie! a upały do końca tygodnia nadają :(

Kochana, ja to pier*** i nie prasuje :p w przyszłym tygodniu tylko rzeczy małej, swoje do szpitala i ewentualnie jakieś wybrane rzeczy na bieżąco :p przecież nie mogę się rozpłynać. A jak małżonek chce mieć piękne koszule, to niech sam stanie przy desce w te upały i gwarantuje, że szybko zrezygnuje :-D

Dziewczyny, mialyscie takie bezowe uplawy z resztek wyciekajacego zelu crinone? Ja jak dotad nie mialam nic specjalnie, ale dzis wyplynely lekko bezowe resztki zelu I nie wiem czy mam sie stresowac czy to normalne. Niby na ulotce jest cos o tym wspomniane, ale jak dotad byl zawsze bialy. Dr podczas transferu mowila, ze mam stara nadzerke co moze powodowac lekkie plamienie po transferze bo mogla ja lekko naruszyc, ale nie wiem czy z takim opoznieneim by to ze mnie schodzilo. :confused:
Moglas sobie tez sama podraznic nadzerke przy aplikacji lekow dopochwowych. Nie martw sie

reklama
Dziewczyny z Krakowa,mam pytanie "trochę" odbiegające od tematu. Czy któraś ma do polecienia jakąś szkołę jazdy? Zebrałam się w końcu żeby wyleczyć swój największy kompleks - brak prawka, dzisiaj załatwiłam lekarza i profil kierowcy w urzędzie i teraz myślę gdzie się zapisać.
Ja polecam Stacha [emoji4] znam szkole od tej drugiej strony [emoji6] jak cos to priv [emoji4]

Do góry